GTM-ML7KN GTM-ML7KN73
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dodo - Puzzle + Színező - Készségfejlesztő- Pingvin + Szarvas

Ár:
1.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: DOP300353
Gyártó:
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Raktáron (szállítás másnapra)
Várható szállítás: 2024. április 17.

Dodo - Puzzle + Színező - Készségfejlesztő- Pingvin + Szarvas

A Dodo Puzzle + Színező Szarvas és Pingvin egy 16 darabból álló puzzle játék, amelyet 3 éves és annál idősebb gyerekek számára terveztek. Ez a játék kettős szórakozást nyújt a kicsiknek, hiszen lehetőséget ad nekik arra, hogy összerakják a szarvas képét, valamint színezhetik is azt. A puzzle darabok nagyok és könnyen kezelhetőek a kisgyermekek számára. A gyerekeknek különböző formájú és színű puzzle darabokat kell összeilleszteniük, hogy a szarvas képe tökéletesen megjelenjen. Ezáltal fejlesztik a finommotoros készségeiket és a kéz-szem koordinációjukat. A játékhoz tartozik egy színezőoldal is, ahol a gyerekek kifejezhetik kreativitásukat. Különböző színekkel és ceruzákkal színezhetik ki a szarvas képét, így egyedi és személyre szabott műalkotásokat hozhatnak létre. Ez a tevékenység nemcsak szórakoztató, de segíti a kreativitásuk és önkifejezésük fejlődését is.

Leírás

Dodo - Puzzle + Színező - Készségfejlesztő- Pingvin + Szarvas

Üdvözöllek a mesés világban, ahol a Dodo Puzzle + Színező Szarvas + Pingvin csodálatos kalandokra hív! Ez a varázslatos játék nem csak a képzeletet szárnyalatja, hanem számos készségfejlesztő lehetőséget kínál a kisgyerekek számára.

Képzeld el, ahogy a kis kezek izgatottan tartják a puzzle darabokat, amelyek egy apró szarvas képét rejtegetik. Az óvatos mozdulatokkal próbálkoznak, hogy a puzzle elemeket összeilleszthessék, és a szarvas arca megelevenedjen. Ahogy egy darab a másikhoz illeszkedik, egy újabb siker pillanata tölti el a kis kalandorokat. De ebben a pillanatban nem csak örömöt, hanem rejtett készségfejlesztést is találnak. Ahogy finom mozdulatokkal illesztik össze a puzzle darabokat, fejlődik a finommotoros képességük és a kéz-szem koordinációjuk is.

A Dodo Puzzle + Színező Szarvas + Pingvin azonban nem áll meg itt. Ez a különleges játék további lehetőséget kínál a kis művészek számára a kreativitásuk kibontakoztatására. Egy színezőoldal segítségével a gyerekek szabadon kifejezhetik magukat. Különböző színekkel és ceruzákkal színezhetik ki a szarvas képét, megteremtve egyedi és személyre szabott műalkotásokat. Ezáltal nemcsak a kézügyességük és finommotoros készségük fejlődik, hanem a kreativitásuk és önkifejezésük is felszínre tör.

Ezen a varázslatos úton a gyerekek felfedezhetik a formák és színek világát. Az apró ujjak finom mozdulataival igazítják a puzzle darabokat, miközben a színek harmonikus összhangjával játszanak a színezőoldalon. Ezzel a játékkal a kisgyermekek készségfejlesztése új lendületet kap, amely hosszú távon segíti majd őket az élet minden területén.

Hagyd, hogy a Dodo Puzzle + Színező Szarvas+Pingvin elvarázsoljon téged és gyermekedet a képzelet és készségfejlesztés mesés birodalmában!

Korosztály: 3 éves kortól

Darabszám: 16 db


A DODO egy izgalmas és kreatív fejlesztő játék brand, amely a gyerekek számára tervez és gyárt szórakoztató és tanulást elősegítő termékeket. A márka célja, hogy inspirálja a fiatalabb generációt a kreatív gondolkodásra, problémamegoldásra. A brand kiemelkedően fontosnak tartja a játék és a tanulás összekapcsolását.

A DODO termékeket széles körben elismerték a játék- és oktatási iparágban, és több díjjal is elismerésben részesültek a kiváló minőség és a kreatív koncepcióik miatt. A brand folyamatosan újít és bővíti termékkínálatát, hogy még több lehetőséget kínáljon a gyerekeknek a fejlesztő játékok terén.

A DODO fejlesztő játékok kiváló minőségűek és biztonságosak, hogy gondoskodjanak a gyerekek élményéről és biztonságáról. A termékek tervezése során fontos szempont a tartósság és a környezetbarát anyagok használata.

A DODO fejlesztő játékok egyszerre szórakoztatóak és tanulságosak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Életkor 3 - 4 éves korig
Fejlesztési terület Memória és Figyelem Fejlesztés
Játékkategória Puzzle, Kirakós Játékok
Téma szerint Állatos Játék

Keresés