GTM-ML7KN GTM-ML7KN73
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dodo - Puzzle + Színező - Készségfejlesztő- Süni

Ár:
1.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: DOP300119
Gyártó:
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Raktáron (szállítás másnapra)
Várható szállítás: 2024. április 22.

Dodo - Puzzle + Színező - Készségfejlesztő- Süni

A Dodo Puzzle + Színező Süni egy 16 darabból álló puzzle játék, amelyet 3 éves és annál idősebb gyerekek számára terveztek. A játék célja, hogy a gyerekek összeállítsák a 16 darab puzzle elemet, hogy egy aranyos süni képet kapjanak. A puzzle darabok nagyok és könnyen kezelhetőek a kisgyermekek számára. A gyerekeknek különböző formájú és színű puzzle darabokat kell összerakniuk, hogy a süni képét létrehozzák. Ez segíti a gyerekek finommotoros készségeinek és kéz-szem koordinációjának fejlesztését. A játékhoz tartozik egy színezőoldal is, amelyen a gyerekek kreativitásukat kamatoztathatják. A gyerekek különböző színekkel és ceruzákkal kiszínezhetik a süni képét, így egyedi és személyre szabott műalkotásokat hozhatnak létre.

Leírás

Dodo - Puzzle + Színező - Készségfejlesztő- Süni

Üdvözöllek az izgalmas világban, ahol a Dodo Puzzle + Színező Süni varázsa életre kel! Ez a mesés játék a kisgyerekek számára tervezve számtalan készségfejlesztő lehetőséget rejt magában.

Képzeld el, hogy a kisgyermeked egy aranyos kis süni darabkáit tartja a kezében. A puzzle elemek formái könnyen felismerhetők és a kezeikben úgy simulnak, mint a jól ismert játékbarátok. Az apró ujjacskák mozdulataival próbálkoznak, az izgalom érzelme átjárja őket, ahogy fokozatosan összerakják a puzzle darabokat.

Ez a játék valódi kihívást jelent a kis kalandorok számára, hiszen meg kell találniuk a helyét a puzzle daraboknak. Amint egy darab a másikhoz illeszkedik, a kicsiket a siker érzése tölti el. De ez nem csupán örömforrás, hanem egy rejtett készségfejlesztő művelet is. Ahogy finom mozdulatokkal illesztik egymáshoz a darabokat, fejlődik finommotoros készségük és kéz-szem koordinációjuk is.

A kisgyerekek számára a színek világa varázslatos birodalom, amelyet felfedezhetnek. A Dodo Puzzle + Színező Süni lehetőséget ad arra, hogy a gyermekek kreativitásukat kamatoztassák. A színezőoldal, amely a játékhoz tartozik, arra buzdítja a kis művészeket, hogy saját egyedi műalkotásokat hozzanak létre. Az apró kezek által irányított ceruzák és festékek színpompás képekkel ruházzák fel a süni figurát. Ezáltal nem csak a kézügyesség és finommotoros készségek fejlődnek, hanem a kreativitás és az önkifejezés is szárnyra kap.

Ahogy a gyermeked játszik ezzel a mesés játékkal, felfedezésre indul a formák és színek világában. Az apró ujjacskák a helyes irányba navigálják a puzzle darabokat, miközben a színek mágikus összhangjaival játszanak a színezőoldalon. Ezáltal a kisgyermekek készségfejlesztése is elindul, amely hosszú távon segíti majd az élet minden területén.

Korosztály: 3 éves kortól

Darabszám: 16 db


A DODO egy izgalmas és kreatív fejlesztő játék brand, amely a gyerekek számára tervez és gyárt szórakoztató és tanulást elősegítő termékeket. A márka célja, hogy inspirálja a fiatalabb generációt a kreatív gondolkodásra, problémamegoldásra. A brand kiemelkedően fontosnak tartja a játék és a tanulás összekapcsolását.

A DODO termékeket széles körben elismerték a játék- és oktatási iparágban, és több díjjal is elismerésben részesültek a kiváló minőség és a kreatív koncepcióik miatt. A brand folyamatosan újít és bővíti termékkínálatát, hogy még több lehetőséget kínáljon a gyerekeknek a fejlesztő játékok terén.

A DODO fejlesztő játékok kiváló minőségűek és biztonságosak, hogy gondoskodjanak a gyerekek élményéről és biztonságáról. A termékek tervezése során fontos szempont a tartósság és a környezetbarát anyagok használata.

A DODO fejlesztő játékok egyszerre szórakoztatóak és tanulságosak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Életkor 3 - 4 éves korig
Fejlesztési terület Memória és Figyelem Fejlesztés
Játékkategória Puzzle, Kirakós Játékok
Téma szerint Állatos Játék

Keresés