Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jurassic World - társasjáték

Ár:
11.990 Ft
Válaszd termékeinket ajándékcsomagolással!
Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő) Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő)
500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: RS162
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható szállítás: 2024. május 30.

A díjnyertes társasjáték a nagysikerű TV-film, a Jurassic World világába kalauzolja el a játékosokat!

Hölgyeim és Uraim! Íme--- a Jurassic World! Látogatók garmadája özönlik most a nublar-szigeti parkba, hogy megcsodálja azt a tudományos áttörést, amelyet legelőször John Hammondnak sikerült elérnie: életre keltett őslényeket és dinoszauruszokat! Ám egy baj van: a látogatók idővel megfogyatkoznak, és a bevétel lassan kevés lesz arra, hogy a kezdeti költségeket fedezze! Hogyan orvosolhatnánk a problémát?

Hogyan játszuk?

A játékban minden játékos a park egyik alkalmazottjának a bőrébe bújva segít a parkot újra naggyá tenni, azaz igazgatni, és fenntartani! Asszisztálj az ásatásokhoz, építs új épületeket, kezeld a pénzügyeket, valamint segíts új dinó fajokat létrehozni! Ám vigyázz! A dinoszauruszok egyre vadabbak és egyre többször lázadnak fel az ember ellen! Ez a park végét jelentené!

 

Leírás

Működjetek együtt!

Többszörösen díjnyertes játék (pl. Tillywig Toy Award), a Jurassic World című film inspirálta jellemzőkkel és egyedi játékélménnyel! Dinoszauruszokat kezelni nem könnyű feladat! Kooperációra és együttműködésre lesz szükségetek ebben a kalandos társasjátékban, hogy megmentsétek a park hírnevét, és természetesen a saját bőrötöket! 

Lépj be a Jurassic World-be...

... és válassz egy nehézségi szintet! Háromfajta nehézségi szinttel találkozhattok: könnyű, közepes, nehéz, s mindegyikhez tartoznak teljesítési követelmények, például hány dinoszauruszt kell a parknak mutatnia, mennyi legyen a szórakoztatottsági szint. Ha ezekre figyelsz, semmi nem sülhet el balul... vagy mégis?

Éld bele magad karaktered szerepébe és mentsd meg a parkot!

Vessétek bele magatokat az ásatásokba, keressetek épségben maradt fosszíliákat, vonjátok ki belőle a DNS-t, hogy új dinó fajokat tenyészthessetek! Helyezzétek őket a kifutókba, építsetek új épületeket, szerezzetek új képességeket!

A haladáshoz akciókat kell végrehajtanotok, amelyekhez egy-egy célszám kötődik: az adott célszámnak megfelelő mennyiséget kell elérned a kockadobással. Ekkor lép életbe a kooperáció: fontoljátok meg ki melyik akcióhoz menjen, hogy az adott célszámot biztosan megdobjátok!

Nem elég azonban az akciók célszámait figyelembe venni, minden forduló végén plusz egy dobással kell bebiztosítanotok, hogy a veszélyszint ne növekedjen tovább. Ha ezt az értéket nem sikerül megdobni, az hátrányt jelent a parknak: a dinoszauruszok mostanában nagyon szeszélyesek, és folyamatosan kitörnek a ketrecekből, galibát okozva a parknak. Sajnos ebben a helyzetben bizonyos akciók sem hajthatók végre, ezért erre fokozottan figyelnetek kell!

Vigyázz! Ha a veszélymérő eléri a 20-as szintet, az azonnali bukást jelent!

Lépj be te is a népszerű Jurassic World kapuin és éld át milyen lehet dinoszauruszokkal dolgozni!

2-6 játékosig, 12+ éves kortól!

Játékidő: 60 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Igen
Életkor Kamaszoknak, Serdülőknek, 13 - 17 éves korig
Fejlesztési terület Kooperáció
Játékkategória Stratégiai játék
Téma szerint Film - Sorozat

Keresés