Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LEGO DUPLO - Parkolóház és autómosó

Ár:
39.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: L10948
Gyártó:
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható szállítás: 2024. június 20.

LEGO DUPLO - Parkolóház és autómosó

A LEGO DUPLO Parkolóház és autómosó egy izgalmas építőjáték, amely lehetőséget ad a kisgyermekeknek, hogy megépítsék saját autóparkjukat. A készletben található parkolóház, autók és mosóállomás számtalan játék lehetőséget nyújt a kreatív szerepjátékhoz. A gyermekek fejleszthetik a finommotoros készségeiket és szórakozva tanulhatnak a mindennapi tevékenységekről. Ez a szett nem csak szórakoztató, hanem segít a gyermekeknek megérteni és átélni az autók gondozásának fontosságát. A LEGO DUPLO Parkolóház és autómosó ideális választás azoknak a kisautó rajongóknak, akik szeretnék építészeti és szerepjátékos képességeiket egyesíteni egy interaktív és szórakoztató játékkal.

Leírás

LEGO DUPLO - Parkolóház és autómosó

Képzeld el, hogy belevetted magad a LEGO DUPLO Parkolóház és autómosó lenyűgöző világába! Egy gyönyörűen kidolgozott építőjáték, amely megmutatja a gyermekeknek, hogyan működik egy valódi autómosó és parkolóház. Miért érdemes megvásárolni ezt a csodálatos LEGO DUPLO szettet?

Először is, a részletgazdag parkolóház és autómosó valósághű élményt nyújt a gyermekeknek. A kicsik élvezettel fogják megfigyelni, ahogy az autók bejönnek a mosóba, a kerekek a szalagokon gurulnak, a vízpermet megmossa a járműveket, majd a szárítókefék végeznek a munkával. Ezáltal a gyermekek fejlesztik a finommotoros készségeiket és a kéz-szem koordinációjukat, miközben játékosan tanulnak a mindennapi tevékenységekről.

Másodszor, a LEGO DUPLO Parkolóház és autómosó lehetőséget ad a kreatív szerepjátékra. A gyermekek szerepkörbe bújva eljátszhatják a sofőr, a mosodai alkalmazott vagy éppen az autószerelő szerepét. Így fejlesztik a társas és érzelmi képességeiket, valamint a kommunikációs és problémamegoldó készségeiket. Ezenkívül a gyermekek fantáziájukkal és kreativitásukkal megalkothatják saját történeteiket és helyzeteket a parkolóház és autómosó körül.

Harmadszor, a LEGO DUPLO Parkolóház és autómosó remek lehetőséget kínál a szülő-gyermek interakcióra és közös játékra. A szülők és a gyermekek együtt építhetik fel a parkolóházat és autómosót, közben beszélgethetnek az autómosás folyamatáról, megoszthatják tapasztalataikat és élményeiket. Ez a szett egy szórakoztató és interaktív módja annak, hogy a szülők és gyermekek közösen eltöltsenek időt, és erősítsék kapcsolatukat.

Végül, a LEGO DUPLO Parkolóház és autómosó készlet minőségi anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a hosszú élettartamot. A LEGO DUPLO termékek gyerekeknek tervezett, biztonságos építőjátékok, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványoknak.

Összességében a LEGO DUPLO Parkolóház és autómosó egy remek választás minden autós kisgyermeknek. Nem csak szórakoztató és interaktív játékélményt nyújt, de fejleszti a finommotoros készségeket, a kreativitást, a kommunikációt és a problémamegoldó képességet. Emellett lehetőséget ad a szülőknek és gyermekeknek közös játékra és interakcióra. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus építőjátékot, amely segít a gyermekednek felfedezni és átélni a valódi autómosó és parkolóház világát!

JELLEMZŐK:

  • A LEGO® DUPLO® Parkolóház és autómosó (10948) egy minden-egyben autókarbantartó játékkészlet, telis-tele olyan tevékenységekkel, amelyek fejlesztik az építési készségeket, valamint fantáziadús funkciókkal és végtelen játéklehetőségekkel.
  • A készlet tartalmaz 4 DUPLO® figurát – 2 férfit, egy nagymamát és egy gyermeket, valamint egy kutyát – és olyan mókás részleteket, mint a szövet „tisztítófüggönnyel” kiegészített autómosó, egy mozgatható sorompó és egy jegyautomata.
  • A 3 jármű között találtok egy tolható autót, egy mechanikus, „told és indul” autót és egy lakóautót nyitható tetővel, ahová beleültethettek 3 figurát, a felszerelést pedig a tetőn tárolhatjátok.
  • Játsszatok el végtelen történeteket az autómosóval, a töltőállomással, a rámpával, a járművekkel, a kiegészítőkkel és a LEGO® DUPLO® szereplőkkel, hogy fejlesszétek a gyermekek finommotoros készségeit, a rugalmasságukat és az önkifejezésüket is.
  • Ez a sokoldalú játékkészlet nagyszerű ajándék a 2 éves vagy nagyobb, autórajongó kisgyermekeknek, valamint csodálatos lehetőség a szülőknek ahhoz, hogy osztozzanak gyermekeikkel az értékes fejlődési mérföldkövekben.
  • A játékkészlet több mint 31 cm magas, 79 cm széles és 20 cm mély, azonban a játékkészlet számtalan különféle módon átrendezhető és más LEGO® DUPLO® játékokkal is kombinálható.
  • Az építési útmutatóban szórakoztató, illusztrált történeteket találtok a készlet elemeivel, így még több vidámsággal dobhatjátok fel a kreatív építést és a fantáziadús játékot.
  • Minden LEGO® DUPLO® játékkészletet úgy terveztünk, hogy a fantáziadús funkciók végtelen, szabad, fejlesztő játékra bátorítsák a gyermekeket, amiben a szülők is osztozhatnak velük.
  • A LEGO® DUPLO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági és minőségi szabványoknak, így az apró ujjakkal is könnyedén felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – ami már 1969 óta így van.
  • A LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú gyermekbiztonsági szabványoknak.

A LEGO® - A kreatív játéképítészet világa

A LEGO® az egyik legnépszerűbb és leghíresebb játékmárka, amely generációkon átívelő sikerét köszönheti. A LEGO kockák és építőelemek széles választékát kínálja, amelyekkel a gyerekek (de nem csak ők!) szabadon kifejezhetik kreativitásukat és fantáziájukat. A LEGO játékok építés közben segítik a logikai gondolkodást, a problémamegoldó képességet és a motorikus készségek fejlesztését.

A termékek sokfélesége lehetővé teszi, hogy minden korosztály megtalálja a számára megfelelő kihívást és érdeklődési területet. A kisgyermekek számára kifejlesztett LEGO DUPLO® sorozat nagyobb méretű és könnyebben kezelhető építőelemeket kínál, amelyek ideálisak a kézügyesség és a kognitív fejlődés elősegítésére.

A LEGO készletek sokféle témában elérhetőek.

A LEGO® elkötelezett a minőség, a tartósság és a biztonság iránt. A  készletek és elemek alaposan teszteltek, hogy megfeleljenek a szigorú biztonsági előírásoknak, és hosszú éveken keresztül szórakozást nyújtsanak.

Fedezze fel a LEGO®  világát, és hozza létre saját építészeti remekeit, játszva, alkotva és felfedezve az izgalmas lehetőségeket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Baba-mama Bébijáték
Életkor 1 - 3 éves korig
Fejlesztési terület Szem-Kéz Koordináció
Játékkategória Építő Játékok
Téma szerint Autós, Vonatos Játék

Keresés