Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LLORENS

Hagyd, hogy a Llorens elvarázsoljon kivételes játékbaba kollekcióival!

Webáruházunk kínálatába is megérkeztek a bűbájos, igéző szépségű és kimagaslóan minőségi spanyol Llorens babák. A Llorens egy több, mint 25 éve az egyik legmeghatározóbb babagyártó márka Európában. Sikerét a babák meseszép, rendkívüli minőséggel és gondoskodással készült, élethű megjelenésük adja.

A Llorens babák élethű tulajdonságai szinte már megszólalásig hasonlítanak a valódi kisgyerekekre és kisbabákra, amely nem csak, hogy elkápráztatja mind a kicsiket és felnőtteket egyaránt, de olyan tartalmas és életre szóló játékélményt nyújt, amely észrevétlenül, órákig tartó játék során fejleszti a gyerekek

  • finommotorikáját
  • nyelvi, kommunikációs készségét
  • empátiáját
  • kitartását
  • kötődéseiket
  • egyéni önképét.

A Llorens azért is különleges, mert nem csupán egy bizonyos korosztálynak készült. Kicsi és nagy is megtalálhatja a neki tetsző, és hozzá leginkább passzoló játékbabát: tipegő, totyogó csecsemő babákat, hajas babákat kiváló minőségű kiegészítőkkel, és gyűjthető divatbabákat trendi ruhákkal, egyedi táskákkal, és egyéb kiegészítőkkel.

Számos baba rendelkezik különleges tulajdonsággal, melyek még élethűbbé varázsolják a játékot, és a játékélmény is jelentősen növekszik: némelyik például sírni, vagy nevetni is tud! A babák 28-45 cm-es skálán kaphatók!

Szerezd meg a kiváló minőségű Llorens babákat és keresd kiegészítőiket is webáruházunkban!

Rendezés:

Keresés