Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LOGICO - Piccolo feladatkártyák - Ismeretek 2-3. osztály: Erdők, szántóföldek és kertek növényei

Ár:
1.790 Ft
Menny.:db
Cikkszám: LC127
Gyártó:
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Raktáron (szállítás másnapra)
Várható szállítás: 2023. december 08.

LOGICO PICCOLO feladatkártyák segítenek az alapvető készségek és ismeretek elsajátításában!

A LOGICO egy innovatív logikai játék, amelynek feladatkártyái számos módon segítenek az iskolára készülésben, vagy gyakorlásban. A LOGICO PICCOLO segíti az iskolaérett gondolkodást, logikai készség és szókincs megszerzését. Óvodások és iskolák egyaránt élvezhetik ezt a szórakoztató fejlesztőjátékot, amely megszámlálhatatlan készség erősítésében a kicsik segítségére lehet!

A Piccolo "Ismeretek 2-3. osztály: Erdők, szántóföldek és kertek növényei" feladatkártya csomag a környezetismeret, élővilág és földrajz alapismereteit ismerteti meg a gyerekekkel és az alábbi témákat dolgozza fel és segít fejleszteni: lombos- és tűlevelű fák, az erdő védelme, az egykori és mai földművelés, kerti növények, zöldségek, kerti munkák, szerszámok!

Szórakoztató tanulást segítő játék óvodásoknak és iskolásoknak!

Leírás

A LOGICO "Ismeretek 2-3. osztály: Erdők, szántóföldek és kertek növényei" feladatkártya csomag a környezetünkkel, földrajzunkkal, s földünk élővilágával ismerteti meg a gyerekeket.

2-3. osztályosoknak!
A csomag 16 db, A5-ös, színes feladatkártyát tartalmaz. A csomagban többféle témájú és fejlesztő lapot talál, különböző nehézségi szintekkel!

Ne feledd, hogy a LOGICO feladatkártyák a LOGICO-keretekkel együtt használhatók, melyeket külön megrendelhet webáruházunkban. A PICCOLO feladatkártyákhoz a PICCOLO LOGICO-keret használható!

A LOGICO egy eredeti készségfejlesztő tanulójáték az óvodás és kisiskolás korosztály számára! Fejlesztőpedagógusok is előszeretettel alkalmazzák óvodákban és iskolákban is. A LOGICO feladatkártyái a következő területek fejlesztésére alkalmasak: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése.

Az egyedi fejlesztőjátékhoz szükséges egy LOGICO-keret és néhány feladatkártya, majd azonnal játszhatsz is! A LOGICO kereteket és hozzájuk passzoló feladatkártyákat keresd webáruházunkban!

Próbáld ki a PRIMO feladatkártyákat is a PRIMO LOGICO keretekkel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Életkor 6 - 7 éves korig
Fejlesztési terület Beszédfejlesztés, Kommunikáció
Játékkategória Tanulást Segítő Játékok

Keresés