GTM-ML7KN GTM-ML7KN73
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HEADU

Játssz és tanulj innovatív módszereket használva a HEADU-val!

A HEADU egy minőségi, készségfejlesztő-orientált játékgyártó cég, mely 5 fontos alappillérre épül:

  • Tanítás és fejlesztés: tanárokkal, fejlesztőkkel és szülőkkel konzultálva alakítanak ki olyan játékokat, melyek innovatív és motiváló jellegükkel biztatják a gyerekeket a játékos tanulásra, és intelligenciájuk fejlesztésére!
  • Játékosság, élvezhetőség: ha egy gyermek élvezi és örömét leli a fejlesztő eszközben/játékban, hamarabb és gyorsabban lép rá a tanulás útjára. A HEADU játékai szórakoztatóak, megnyerőek, és strapabíró anyagokat alkalmaznak a zavartalan játékhoz!
  • Minőség: a gyermek akkor élvez csak igazán egy játékot, ha az első ingerek, mint például a tapintás, kellemes élménnyel szolgál. A HEADU folyamatosan bővíti készletét, játékaihoz a megfelelő, bababarát minőségű anyagokat keresve.
  • Egyediség: az egyik legfontosabb értéke egy játéknak a kivitelezése. A HEADU számos illusztrátorral, dizájnerrel és tervezővel konzultál a tökéletes stílus kidolgozásához!
  • Digitalizálás: A HEADU, a korral előre haladva próbálja megszólítani a mai generáció gyermekeit a digitalizáció segítségével, ezért is számos fejlesztő, telefonos applikációt is kínál kicsiknek és nagyoknak!

Keresd a HEADU termékeket webáruházunkban!

Rendezés:

Keresés