Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jada

Jada Toys: A Szórakozás és Technológia Kiváló Mestere

A Jada Toys az autentikusan engedélyezett és erősen stilizált figurák, fröccsöntött gyűjtemények, rádióvezérlő járművek és játékok meghatározó gyártója. A Jada erőteljes partnerségeket alakít ki a szórakoztató- és járműmárkákkal annak érdekében, hogy megalkothasson innovatív, szabadalmaztatott termékeket, amelyek rajongóinknak minden várakozását felülmúlják.

Márkafilozófia: A Jada Toys hűen követi az autóipari kultúra legújabb trendjeit, és forradalmasította a fröccsöntött gyűjthető járművek kategóriáját. A rendkívüli részletgazdagság és stílus iránti elkötelezettség olyan slágermárkák rajongóit vonzza, mint a DUBCity, BigTime Muscle, Option-D, Hero Patrol, Lopro, Just Trucks, JDM Tuners és Hyper Spec.

Rádióvezérlési Technológia Úttörője: A Jada Toys a rádióvezérlési technológiában is úttörő szerepet játszik. Az 2009-ben bemutatott Battle Machines egyedülálló játékélményt nyújtott, hasonlóan a videojátékokhoz. A Battle Machines lézeres technológiával ötvözi a rádióvezérlést, ami egy új dimenziót ad a nagy sebességű akcióknak a kategóriában. 2014-ben a Jada bevezette a HyperChargereket, amelyek az iparág első USB-töltési technológiáját alkalmazzák a rádióvezérlésű járműveknél.

Minőség és Stílus: A 2015-ben bevezetett Metals Die-Cast sorozat a minőség és stílus szinonimája lett. A Metals Die-Cast jelentős licencekkel rendelkező fröccsöntött figurák széles választékát kínálja, köztük olyan nevekkel, mint Universal, Marvel, Disney, DC, és sok más.

Az Üzleti Hatalom: A Jada Toys, Inc. a játékgyártó iparban egyedülálló új licenszeket hoz létre, kombinálva azokat innovatív és vezető technológiákkal. A Jada folyamatosan azon dolgozik, hogy vásárlóinknak ugyanazokat a szórakoztató, kiváló minőségű termékeket nyújtsa, amelyekre több mint egy évtizede számíthatnak.

A Jada Toys Jelentése:

  • Változatos: Minden korosztály számára kínál szórakozást, inspirálja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt játékaival és játékaival.

  • Minőség és Biztonság: A termékbiztonság a Jada legfőbb prioritása. Minden Jada terméket tesztelnek, és szigorúan betartják a játékipari szabványokat.

  • Kiváló Ár-Érték: A Jada portfóliójában minden márka kiváló ár-érték arányt kínál, melyek garantálják a minőséget.

  • Nemzetközi: A Jada világszerte széles körben elterjedt, így hozzáférést biztosít termékeikhez az egész világon.

Rendezés:

Keresés