GTM-ML7KN GTM-ML7KN73
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Majorette

Majorette: A Francia Kultikus Márka a Világ Autórajongói Számára

A Majorette olyan ikonikus francia márka, amely világszerte meghódította az autórajongók szívét. A közel 7,5 cm-es kis fémből készült autók évtizedek óta nemzetközi kedvencek, vonzva minden generációt gyűjtőként vagy játékként. A Majorette hosszú ideje szoros partnerkapcsolatot ápol az autóiparral, lehetővé téve számára, hogy lenyűgözően valósághű modelljárműveket hozzon létre. Az egyszerű személyautóktól kezdve a haszongépjárművekig, építőipari gépekig, versenyautókig és a hozzájuk tartozó játékkészletekig mindenki talál valamit a kínálatukban.

Márkafilozófia: A Majorette, mint egyike a legismertebb francia modelljármű-gyártóknak, tökéletesen érti az autók szerelmeseinek igényeit. Az inspirációt a vágy hajtja, hogy folyamatosan jobb és valósághűbb járműveket tervezzen, amelyek örömet szereznek a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A kiváló minőségű anyagok és a gondos kidolgozás garantálja termékeik hosszú élettartamát.

Majorette Jelentése:

  • Hosszú Hagyomány: A Majorette gyökerei egészen az 1960-as évek franciaországi kezdetekig nyúlnak vissza.

  • Minőség és Játékérték: A Majorette kiváló minőségű és játékra tervezett modellekkel büszkélkedhet. A strapabíró anyagok és a prémium kidolgozás saját gyártóüzemeikben biztosítja, hogy termékeik kiváló minőségűek és rendkívül ellenállóak legyenek. A nyitható ajtók és a gumiabroncsok felfüggesztése pedig rengeteg szórakozást kínál.

  • Eredetiség: Az eredetiség iránti vágy a Majorette alapelve, amelyet új, valósághű termékeik folyamatos fejlesztésével és megalkotásával elérnek. A Majorette innovatív játékkészleteket és modelleket kínál, amelyek a valódi autók világába kalauzolják el a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt.

  • Széles Választék: A Majorette széles választéka különböző járművekben, formákban és színekben érhető el, rengeteg világhírű autómárka modelljeivel, így mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

  • Gyűjtés Szeretete: A gyűjtés szenvedélye minden korosztályt egyesít. A Majorette azt jelenti, hogy inspirációt nyújt és összehozza a gyűjtőket világszerte.

Termelés és Minőség: Az összes Majorette játékot a Simba Dickie Group saját gyáraiban gyártják, és szigorú minőségi követelményeknek megfelelően tesztelik. A termelés jelentős részét egy 13 000 m²-es thaiföldi gyártóüzemben végzik, ahol kb. 600 munkatárs dolgozik. A játékkészletek egy részét a franciaországi arinthodi Smoby Toys gyárban gyártják.

A Majorette gyártási folyamatai a legmodernebb technológiával párosulnak az innovatív tervezés mellett, hogy biztosítsák termékeik maximális tartósságát és biztonságát. Nemzetközileg elismert vizsgálóintézetekkel együttműködve garantálják a nemzetközi biztonsági előírásoknak való megfelelést. A termelési feltételeket is kiemelten kezelik, és a SIMBA DICKIE GROUP tagjaként az "Etikai Kódexet" aláírva elkötelezettek a társadalmi igazságosság mellett.

Nincs megjeleníthető termék.
Nincs megjeleníthető termék.

Keresés