GTM-ML7KN GTM-ML7KN73
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Orchard Toys

Az Orchard Toys 50 évvel ezelőtt egy brit család konyhaasztalától indult el világhódító útjára.  Ma már a világ több, mint 50 országába szállít oktatójátékokat. Világszerte vezető márkaként ismerik el.

Mind a mai napig Wymondham-ban található irodájukban tervezik játékaikat. Büszkék arra, hogy a minőséget, tartósságot képviselik, hiszen fontos, hogy az újabb és újabb generációt is kiszolgálják az oktatójátékok. Sok-sok év van mögöttük, az időtállóságot bizonyítja az is, hogy számos családban a szülők játékait megkapták a gyerekek, s majd az unokák is. A minőség mellett természetesen a legfontosabb a hatékonyság. A játék során szerzett tudást világszerte elismerik.
Legyen egyensúly a szórakozás és az oktatás között. Ezt bizonyítja ma is az Orchard.

Olyan egyedi grafikával rendelkezik, amely könnyen felismerhető bárhol akadj is a játékokra. Vidám, játékos megjelenése nem csak az óvodás- kisiskoás korosztálynak nyújt felhőtlen szórakozást, de néha (sokszor) a felnőttek is nagyon jól szórakoznak játék közben. Nem beszélve arról, hogy a korai demenciában szenvedők számára is fontos képességeket tartanak életben a játékaik.
Milyen területet érintenek?
Matematika, szín és formafelismerés, sorozatalkotás, szortírozás, idegen nyelv tanulás. Legyen móka a tanulás!

Learning made fun! - ez az Orchard Toys jelszava, és ennél igazabb nem is lehetne.

Rendezés:

Keresés