GTM-ML7KN GTM-ML7KN73
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Q-BRICKS

Ismerd meg a Q-BRICKS márkát, ahol a minőség, megbízhatóság és kreativitás találkozik! A Q-BRICKS márkájú lego-kompatibilis építőkocka készletek és építőjátékok kiváló minőségű ABS műanyagból készülnek, és széles választékban kaphatók, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb darabokat.

Az összes Q-BRICKS elemet 100%-ban Szlovéniában gyártják szigorú gyártásellenőrzés mellett, amely az ISO 9001:2015 és az ISO14001 szabványnak felel meg. Ez biztosítja, hogy minden Q-BRICKS elem mérete tökéletes, és a gyártás során csak a legjobb minőségű anyagokat és színeket használják. Ennek eredményeként a Q-BRICKS elemek mechanikailag tökéletesek, kiváló minőségűek, és élénk színekben pompáznak.

Fontos kiemelni, hogy minden egyes Q-BRICKS kocka 50%-ban újrahasznosított anyag felhasználásával készül. Ez nemcsak a környezetvédelem szempontjából fontos, hanem azt is jelenti, hogy a CO2-kibocsátásuk alacsonyabb a piacon lévő többi gyártóhoz képest. Így a Q-BRICKS nemcsak minőségi és kreatív építőjátékokat kínál, hanem felelősségteljes választás is a fenntarthatóság iránt elkötelezett vásárlóknak.

Fedezd fel te is a Q-BRICKS világát, és építsd meg álmaidat minőségi, környezetbarát építőkockákkal!

Rendezés:

Keresés