Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SentoSphère

A SentoSphère kreatív stúdiója Párizsban, Franciaországban található . Küldetésük, hogy kortól és nemtől függetlenül mindenkiben felébresszék az érzékeket a kreativitás révén. Az egyre inkább digitalizált világban úgy gondoljuk, hogy alapvető fontosságú, hogy még inkább serkentsük alapvető tapintás-, szag-, íz- és hangérzékeinket, ehhez kínál remek játékokat, kreatív készleteket a SentoSphère.

A márka alapítója Veronique Debroise, aki korábban parfümkészítő volt, mindig is meg volt győződve arról, hogy a jó szaglás elengedhetetlen a gyermek fejlődéséhez. Úgy véli, hogy ugyanolyan fontos a szaglás felébresztése, mint a történelem matematika megtanulása! Ez késztette arra, hogy elkészítsen egy illatfelismerésen alapuló szaglójátékot.

Veronique Debroise gyorsan rájött, hogy a többi érzékszerv fejlesztése is fontos. Ezért készleteket és oktató játékokat készített, amelyek az ízérzékelés, a látás és a tapintás köré épültek. Mivel az érzékszervi ébredés szorosan összefügg a művészi kreativitással, Veronique Debroise piacra dobta az Aquarellum , Sablimage és Patarev termékeit, amelyek ma a legkelendőbb termékeink közé tartoznak.

A SentoSphère termékek egyedülálló élményt biztosítanak a gyerekek fejlődésében.

Rendezés:

Keresés