Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Játék kölcsönző

Játék kölcsönző

 

Kedves Palincs Játékbolt kedvelők!

Nagy örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy hamarosan megnyitjuk játék kölcsönző szolgáltatásunkat! Azért tesszük mindezt, hogy még több örömet szerezhessünk nektek, és még könnyebben hozzáférhessetek a legfrissebb és legizgalmasabb játékokhoz.

Miért érdemes a játék kölcsönzést választani?

Költséghatékony megoldás 
A játékok kölcsönzése jóval kedvezőbb árú lehet, mint azok megvásárlása. Így könnyebben kipróbálhatjátok az új játékokat anélkül, hogy nagyobb összeget kellene kiadnotok értük.

Változatosság és folyamatos újdonságok
Kölcsönzésünknek köszönhetően mindig friss és változatos játékokkal találkozhattok. Nem kell aggódnotok amiatt, hogy egy játék unalmassá válik, mert mindig cserélhetitek újra valamire. Megtapasztalhatjátok a különböző társasjáték típusokat. Kipróbálhattok modern és ,,konfortzónán,, kívüli játékokat is.

Bulik és kirándulások hangulatfokozója 
Egy-egy buli vagy kirándulás alkalmával feldobhatjátok a hangulatot egy-egy játékkal. Legyen az egy izgalmas társasjáték, kártyajáték , a kölcsönzött játékok garantáltan emlékezetessé teszik az eseményeket. Szabadságra mész, vagy a család hosszúhétvégére utazik? Itt is megoldást jelenthet a kölcsönzés.

Felesleges kiadások elkerülése 
A kölcsönzés lehetőséget ad arra, hogy kipróbáljátok a játékot anélkül, hogy azonnal meg kellene vásárolnotok. Ha pedig rájöttök, hogy egy játék nem igazán illeszkedik az ízlésetekhez vagy az elvárásaitokhoz, akkor megspóroljuk nektek a felesleges kiadásokat.

Ne feledjétek, hogy a Palincs Játékbolt mindig gondoskodik rólatok, és a legjobb élményt szeretné nyújtani nektek. Várunk benneteket sok szeretettel a  Palincs játék kölcsönzőnkben, és reméljük, hogy ez a plusz szolgáltatás elnyeri majd a tetszéseteket!

  Palincs Játékbolt Csapata

Részletek, hamarosan...

Keresés