Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Archelino logikai játék

Ár:
9.790 Ft
Válaszd termékeinket ajándékcsomagolással!
Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő) Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő)
500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: FK2771
Gyártó:
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható szállítás: 2024. július 23.

ARCHELINO TÁRSASJÁTÉK

A Noé bárkája egy fából készült logikai játék, amely a szórakoztatás mellett a tér- irányok, téri tájékozódás begyakorlásában is nagy segítségére lehet  a gyerekeknek. A készletben a Noé bárkájára kell olyan sorrendben felállítani a lakókat, hogy az megfeleljen a feladatfüzetben található instrukciónak. Például tudjuk, hogy Noé mellett balról a zsiráf áll, jobbról a víziló. Azt is tudni lehet, hogy a zsiráf szembe fordul a medvével.
A fából készült játék egy illusztrált feladat füzetet is tartalmaz, amely 60 különböző rejtvényt és 4 különböző nehézségi szintet tartalmaz.

Meg tudod fejteni, hogy a zsiráf ki mellett áll és hogy a víziló kivel beszélget? Kalandra fel!

Leírás

Archelino logikai játék

A játék célja minden játékos számára a rejtvény megoldása. Minden rejtvény a nehézségi szinttől függően megadja a gyermeknek a megoldás sikeres megtalálásához szükséges nyomokat. A rejtvény megoldása egy másik oldalon található, így a gyerekek ellenőrizhetik, sikeresen megoldották-e a feladatot. A rejtvény helyes megoldásához a játékosnak meg kell figyelnie és helyesen ki kell értékelnie az összes rendelkezésre álló nyomot.

A játék fejleszti a képzelőerőt, kreativitást és a szociális készséget, valamint a motoros készségeket és a szem-kéz koordinációt is. Emellett a gyermekeket az információszintézisre épülő problémamegoldásra és kritikus gondolkodásra is neveli. Végül a rejtvények helyes megoldásához ugyanúgy szükséges a figyelem, a megfigyelés és a következtetések levonásának képessége.


A termék fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak. Használata biztonságos a legkisebbek számára is, a festék/termék nem tartalmaz toxikus anyagokat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Életkor 6 - 7 éves korig
Fejlesztési terület Logikai Gondolkodás
Játékkategória Fajátékok
Téma szerint Állatos Játék

Keresés