Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bemutatkozunk

Kedves Látogató!

Katona Ágnes vagyok, három lány anyukája. A Bakony lábánál a Balaton-felvidék szomszédságában nőttem fel, itt tanultam, dolgoztam. Gyermekkoromban rengeteg időt töltöttem nagyszüleimmel. Mindig áhitattal hallgattam múltbéli történeteiket, az akkori szokásokról, hagyományokról, s eközben a zene mindünket körülvett. Ma is van sok olyan dalocska, amelyet sehol máshol nem hallottam eddig, csak nagyapámtól.

A játék, a mesék, mondóka, népdalok a lányoknál is fontos szerepet játszottak.  A gyermekkoromban megélteket, igyekeztem továbbadni, melyekre a gyerekeim a mai napig értékként tekintenek vissza. Az ő visszajelzésük volt számomra a legfontosabb, olyan bíztatást és hitet adott, amely vitt és visz előre a mai napig.

 

Valahogy úgy alakult, hogy a sok-sok szülői feladat, elfoglaltság mellett egyre több lett az energiám, melyet igyekeztem olyan tevékenységekre fordítani, amivel szívesen azonosultam. Így történt, hogy városomban önkéntes feladatokat végeztem, játszóházat, iker-klubot szerveztem. Megismerkedtem a Kerekítő módszerrel, mely nagy hatást gyakorolt rám és a gyermekeimre. 6 éven keresztül mondókás, dalos foglalkozást tartottam. A játék velem maradt akkor is, amikor egy sikeres webáruházban gyermekjátékok között dolgozhattam.

Közben egy kedves barátnőmmel meséket írtunk, Varázsgömb – Fürdőkádmesék címmel terméket fejlesztettünk.

Majd, ahogy a mesében is lenni szokott, jött a nagy fordulat, amikor   néhány évvel ezelőtt Szentes lett az otthonunk. Immáron négy lányom van, és elmondhatom, hogy a családunk így lett teljes.  
Nem kellett azonban sokáig várni, a családom és szeretteim támogatásával előbb-utóbb a játék itt is rám talált. Mi pedig – miközben az utunkat járjuk - igyekszünk, hogy közben ne veszítsük el a gyermeki lelkesedésünket. 

 

 

A Palincs Játék-Tér munkatársai szeretetteljes odafigyelésére és támogató hozzáállására minden vásárlónk és érdeklődőnk számíthat.
Akár a szentesi boltunkban, akár webáruházunkban kerül velünk kapcsolatba.


 

Miért Palincs?

Játékboltunk a Palincs nevet viseli. Ha azt mondom, hogy : mérleghinta, libikóka? Országszerte mindenki tudja, hogy mire gondolok. A palincs is ezt jelenti, viszont érdekes, hogy csak Szentesen és Hódmezővásárhelyen ismert.
 Abban egyetérthetünk, hogy a palincs szó is - mint ahogy sok más kifejezés is magyar nyelvünkben -  rendkívül beszédes, és játékos csengésű.

Küldetésünk, hogy Magyarországon a lehető legtöbben megismerhessék.


Tarts velünk, játssz velünk!

Keresés