Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fekete történetek - Fantasy klasszikusok - logisztori rejtvények kártyajáték

Ár:
2.990 Ft
Válaszd termékeinket ajándékcsomagolással!
Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő) Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő)
500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: RS157
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható szállítás: 2024. május 24.

Odáig vagytok a populáris klasszikus fantasy remekművekért? Úgy érzitek bármilyen feladványra zsigerből tudnátok a választ?

Tegyétek próbára magatokat a Fekete Történetek: Fantasy klasszikusok kiadásával! Ebben a csomagban a népszerű, ikonikus fantasy klasszikusok történeteit, egy-egy jelenetét találhatjátok, legyen szó akár filmekről, sorozatokról, vagy könyvekről! Tényleg olyan jól ismeritek a fantasykat, mint ahogy gondoljátok? Minden nyomozást sikerrel zártok majd? Vagy csúfos kudarcot vallotok, és lehet, hogy egy-két történet még rajtatok is kifog majd?

Tegyétek próbára mind fantasy tudásotokat, mind nyomozói és logikai képességeiteket, hogy kitaláljátok az egy-egy mondat mögött rejlő kacifántos történetet?

Leírás

Varázslók, sárkányok, mágikus lények általi halál? A fantasy világban ez már csak hétköznapi dolog!

A mágusvilágban is történhetnek kellemetlen balesetek, véres gyilkosságok és szövevényes halálesetek. Sőt! A mágia és varázslat járta iskolákban és mezőkön, sárjányok lakta vidékeken, véráztatta csatamezőkön, a vízi szörnyek veszélyes vizein történnek csak a bizarrabbnál bizarrabb balesetek és gyilkosságok! Vajon ki áll egy egy morbid halál mögött? A csúnya boszorka? A tűzokádó sárkány? A félelmetes ogre?

Göngyölítsük fel a Fekete történetek összes morbid, abszurd, kegyetlen, ám néha humoros történetek mögötti igazságot!

Válasszatok ki egy mesélőt! A mesélő elolvassa egy húzott kártyán szereplő egész történetet magában, majd a többi játékosnak felolvassa hangosan a kártya másik oldalán lévő címet és az egy darab mondatot. Így igaz! Csak egy mondatot. Ne aggódjatok, kiindulásnak ez már éppen elég! A mesélőn kívül a játékosok célja, hogy megfejtsék az elhangzott mondat mögötti történéseket, amelyek általában egy-egy haláleset eredetét írják el. A játékosok kérdeznek, a mesélőnek egyszerűen, igennel vagy nemmel szabad válaszolnia. Ha a mesélő úgy véli, a játékosok elég közel jutottak a megoldáshoz, vagy teljesen ki is találták azt, felolvassa az eredeti történetet.

Ezután válasszatok új mesélőt és folytatódjon a nyomozósdi!

Keresd a Fekete történetek többi morbid, kacagtató, halálosan komoly, vagy épp vágytól és szenvedélytől fűtött kiegészítőit és alapcsomagjait webáruházunkban!

2+ játékosig, 12 éves kortól!

Játékidő: 20 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Életkor Felnőtteknek, Örök Fiataloknak
Fejlesztési terület Logikai Gondolkodás
Játékkategória Kártyajátékok

Keresés