Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fiúk, akik felnőttként megváltoztatták a világot

Ár:
4.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: NK9789634832836
Gyártó:
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Raktáron (szállítás másnapra)
Várható szállítás: 2024. május 22.

Fiúk, akik felnőttként megváltoztatták a világot

A nagy emberek is voltak gyerekek, akik talán éppen arra vágytak, mint mi manapság. Fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy valóra váltsák mindazt, amire elhivatottságot éreztek, és többnyire az emberiség hasznára fordították a tetteiket. Példájukból látszik, hogy a hírnév olykor szerencse dolga, de nagy tetteket bárki véghez vihet, ha elég bátor, okos és kitartó.

Leírás

Fiúk, akik felnőttként megváltoztatták a világot

A történelem szövete számtalan kivételes egyénnel van átszőve, akik egykor gyermekként léptek a világba, épp olyan álmokkal és vágyakkal, mint bármelyikünk manapság. Ezek a kiváló személyiségek, a nagy emberek, nem mindennapi tehetséggel vagy kiváltságos helyzetből indultak, hanem szorgalommal és eltökéltséggel formálták a sorsukat.

Gondolj csak rájuk, a kezdetekkor aprócska lények voltak, talán ugyanolyan álmokkal, mint amik most benned élnek. Aztán felnőttek, és a világ számára ismeretlen ösvényeken jártak, de mindvégig kitartottak elhivatottságuk mellett. Fáradhatatlanul küzdöttek azért, hogy valóra váltsák mindazt, ami szívük mélyén égett.

Azok a nagy tettek, amelyekkel a történelem oldalain örök dicsőséget szereztek, nem születtek könnyen. Az elszántság és a kitartás volt az, ami általuk az emberiség javára fordult. A sorsukat irányító erő nem mindig a hírnévvel kecsegtette meg őket, de mégis, minden küzdelmet és áldozatot vállaltak azért, hogy egy nemes ügy érdekében dolgozhassanak.

A nagy emberek példája tanít bennünket arra, hogy a hírnév olykor csak a szerencse játéka, de a kiváló tettek mögött mindig ott van a bátorság, az intelligencia és a kitartás. Tanuljunk tőlük, és higgyünk abban, hogy bármilyen álmot valóra vihetünk, ha elég elszántak vagyunk hozzá. A történelem lapjain megörökített nagy emberek egykori gyermekek voltak, akik megtették azt, amire hivatottak voltak. Legyen tehát bátorságunk követni az álmainkat, mert ki tudja, talán mi is a jövő kiváló személyiségei vagyunk a még megíratlan történelemben.


  • Megjelenés: 2021.09.20.

  • Méret: 175 × 235

  • Oldal: 128

  • Korosztály: 10 éves kortól


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Életkor 8 - 12 éves korig
Játékkategória Mesekönyvek - Versek - Ismeretterjesztő könyvek
Téma szerint Történelem

Keresés