Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Harry Potter: A Halálfalók felemelkedése társasjáték

Ár:
18.990 Ft
Válaszd termékeinket ajándékcsomagolással!
Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő) Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő)
500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: RS109
Gyártó:
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Raktáron (szállítás másnapra)
Várható szállítás: 2024. július 19.

Szívből szereted a Harry Potter könyveket, esetleg kívülről fújod már a filmeket?

Mindig szerettél volna belépni J.K. Rowling varázslatos világába, hogy együtt harcolhass Harryvel, Ronnal és Hermione-val? Akkor itt a helyed, ne késlekedj!

Segíts a három jóbarátnak megküzdeni a Sötét Nagyúrral és félelmetes Halálfaló seregével a Harry Potter: A Halálfalók felemelkedése társasjátékban!

Leírás

Mindig is arról álmodtál, hogy Harrível, Ronnal és Hermione-val járd a Roxfort Boszorkány,- és Varázslóképző szakiskola folyosóit?

Esetleg mindig is kíváncsi voltál milyen lehet egy Sötét varázslatok kivédése tantárgy? Vagy szíved szerint te is segítettél volna legyőzni "Tudjuk ki-t"?

A Harry Potter: A Halálfalók felemelkedése társasjátékban te magad is varázslóvá válhatsz, hogy megmenthesd a varázsvilágot Voldemort-tól és a Halálfaló seregétől!

No de hogyan kezdj hozzá?

A játékosok egy-egy varázslócsapatot irányít (Roxfort, A Főnix Rendje, Dumbledore Serege), amelyeknek célja, hogy szembeszálljanak a Halálfalókkal és megvédjék a 9 legfontosabb helyszínt (Mágiaügyi Minisztérium – Rejtély- és Misztériumügyi főosztály – Átrium, Abszol út – Ollivander varázspálca boltja – Gringotts bank, Roxmorts – Szárnyas Vadkan vendéglő – Roxmorts vasútállomás). A játékban figyelni kell a különböző átkok és varázslatok visszaverésére, a Halálfalókra, Voldemort kegyetlen bűbájaira, valamint horcruxai elpusztítására!

A játéktér

Az egész akció közepén Voldemort figurája áll, körülötte a 3 régióra felosztott helyszínek. Ha túl sok helyszínt vesztetek el Voldemorttal és a Halálfalókkal szemben, a remény elveszett és a sötét erők diadalmaskodnak a varázsvilág felett!

A játékosok mindegyike rendelkezik egy-egy főhadiszállással és karakterbábuval, amelyek meghatározzák, hogy milyen és mennyi kockával dobhat majd az illető. A hősök (azaz a játékosok) oldalán 4 különböző színű, 6 oldalú dobókocka van (a Roxfort 4 házának a kockái: a barátság, a hűség, a tudás, és a bátorság kockái), míg a gonoszok (a Halálfalók) oldalán 1 db, 8 oldalú Voldemort kocka áll. 

Az a játékos, akinek a köre éppen indul, lehelyezi a bázisára a küldetésjelölőjét, majd dob egyet a 8 oldalú kockával. Ez dönti el, hogy Voldemort serege éppen mekkora csapást készül mérni a varázsló hadseregre. A kocka meghatározhatja, hogy a Sötét Nagyúr figurája a játéktér közepén jobbra vagy balra fordul el, és az éppen célba vett varázslókat támadja meg, vagy aktiválja a Sötét Jegyet, melynek következtében a Halálfalók alapképessége és a Sötét Jeggyel ellátott képessége is érvénybe lép. Amint megtörtént a baj, a varázslók csak eztán tudnak cselekedni. Na de lesz, aki túlélte a pusztítást?

Ekkor lépnek színre a hősök...

Amint Voldemort és hadserege intézkedett, a hősök is közbeléphetnek. Dobjatok a 6 oldalú kockával, hogy különböző akciókat hajthassatok végbe: pl. a Halálfalók megtámadása, rontások levétele a helyszínekről, varázslók képességeinek aktiválása, vagy új varázslók megszerzése, esetleg a főhadiszállások képességének használata.

És a végső összecsapás...

Voldemortot nem könnyű elpusztítani! Az ő karaktere csakis akkor semmisülhet meg, ha legalább 5 sebesülésjelzőt rá tudtok rakni a játék során, de csakis akkor, ha a karakterkártyája már felfedésre került a húzópakliból! Na de ez nem minden, sajnos a gonosz erők hajthatatlanok és előnyben vannak! Míg a hősök kínkeservesen küzdenek a célért, az ő győzelmükhöz ennyi is elég:

- ha valamelyik játékos elveszíti az összes varázslóját a csapatából

VAGY

- játékosszámtól függően legyőznek megadott számú varázslót, akár a játéktér helyszíneiről, akár a játékosok csapataiból

VAGY

- legalább 4 helyszínkártyát leigáznak a halálfalók,

VAGY

- egy helyszínről az összes helyszínkártyát és az alap helyszínt is leigázzák

 

Ám ne legyetek elkeseredve, a remény nem halt meg! Küzdjetek és legyetek bátrak, hogy közös erővel legyőzzétek Tudjuk ki-t és gonosz seregét!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Életkor Kamaszoknak, Serdülőknek, 13 - 17 éves korig
Fejlesztési terület Kooperáció
Játékkategória Társasjátékok
Téma szerint Film - Sorozat

Keresés