JADA - Marvel - Doctor Strange figura és Ford autó

Cikkszám: 253223013
Gyártó: Jada
Szállítási díj: 1.090 Ft
Elérhetőség: Raktáron (szállítás másnapra)
Várható szállítás: 2024. október 24.

A Marvel Bosszúállói sorába megérkezett Doctor Strange, a varázsló figurája és minőségi Ford autója a szuperhősök legnagyobb rajongói számára!

A JADA Marvel játékszettjei egy exkluzív gyűjthető készlet. Ez a darab most Doctor Strange karakterét és annak stílusos autóját ötvözi a Marvel világából. A figura és az autó részletes kidolgozásúak, hűen visszaadják a karakter ikonikus megjelenését és az autó stílusát. Ez a készlet kiváló választás minden Marvel rajongó számára, és ideális a gyűjtemények bővítésére.

Keresd további Marvel termékeinket webáruházunkban!

6.190 Ft
Menny.:db
JADA - Marvel - Doctor Strange figura és Ford autó
6.190 Ft
Menny.:db

Leírás

Gyűjtsd össze az összes Marvel figurát és a karaktereket hűen visszaadó autókat a JADA játékszettjeivel - keresd a további készleteket webáruházunkban!

A JADA Marvel Doctor Strange autó és figura készlet egy lenyűgöző és egyedülálló gyűjthető játékszett a Marvel rajongó gyerekek és gyűjtők számára. Ez a készlet egy igazi csemege a Doctor Strange karakter rajongóinak, mivel magában foglalja a karakter ikonikus figuráját és egy lenyűgöző autót is, amely a Marvel univerzum szellemét idézi meg.

A Doctor Strange figura kiemelkedik a készletből a részletes kidolgozásával és a karakter megjelenésének hű ábrázolásával. A figura minőségi anyagokból készült, és számos aprólékos részlettel rendelkezik, beleértve a karakter jellegzetes köpenyét és relikviáit. Doctor Strange arckifejezése és pózja valósághűen mutatja be a karakter erőteljes személyiségét.

Az autó is méltó társ a Doctor Strange figurához, mivel stílusosan jelenít meg egy FORD márkájú autót a Marvel világban való utazásokhoz. Az autó részletei lenyűgözőek, és gondosan kidolgozottak, így a Marvel rajongók könnyen azonosítják a karakterrel és az univerzummal.

Készülj az igazi Végjátékra, gyűjtsd össze a Marvel összes karakterét és alkosd meg saját szuperhős történeted a JADA Marvel játékszettjeivel!


Termékjellemzők:

Méretek: 13,3 x 5,5 x 3,8 cm

| 8 éves kortól |


A Jada Toys az autentikusan engedélyezett és erősen stilizált figurák, fröccsöntött gyűjtemények, rádióvezérlő járművek és játékok vezető gyártója. A Jada szorosan együttműködik a nagy szórakoztató- és járműmárkákkal, hogy olyan innovatív, szabadalmaztatott termékeket állítson elő, amelyeket rajongóink elvárnak

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Életkor Kamaszoknak, Serdülőknek, 13 - 17 éves korig
Játékkategória Játékfigura
Téma szerint Film - Sorozat

Hasonló termékek

Orvosi táska - cipzáras táskában - fa játékelemekkel

8.490 Ft
Kívánságlistára teszem

Fa babacsalád - szerepjátékhoz, babaházba - 6db-os

4.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Játék edénykészlet 12 db-os /piros, fehér pöttyös/

8.490 Ft
Kívánságlistára teszem

Kesztyűbáb felnőtt kézre - Róka

3.190 Ft
Kívánságlistára teszem

Szakács szett /piros/, kötény

3.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Kesztyűbáb felnőtt kézre - Barna kutya

3.190 Ft
Kívánságlistára teszem

Kesztyűbáb felnőtt kézre - Mikulás

3.190 Ft
Kívánságlistára teszem

Kesztyűbáb felnőtt kézre - Kakas

3.190 Ft
Kívánságlistára teszem

Fa bölcső szerepjátékhoz

6.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Kesztyűbáb felnőtt kézre - Nyuszi

3.190 Ft
Kívánságlistára teszem