Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Képkereső fajáték - zsiráfos

Ár:
2.890 Ft
Válaszd termékeinket ajándékcsomagolással!
Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő) Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő)
500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: FK0081
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható szállítás: 2024. július 23.

Képkereső Fejlesztő Játék – A Kognitív Készségek Fejlesztésére

A Képkereső egy átgondoltan megtervezett fából készült fejlesztő játék, amely kihívást jelent a gyerekek számára, miközben szórakoztatja őket

.A játék célja, hogy a gyerekek különböző kezdő képeken megvizsgálják és taláják meg azokat a képeket, amelyek szerepelnek a képen. Ezeket sorba rendezve rakosgatják ki a fatáblát. A vizuális információk feldolgozásáért és a finom motoros készségekért felelős agyi területek serkentésével javítja a gyerekek általános kognitív képességeit.

Leírás

Képkereső játék 

A tanulás és a szórakozás kéz a kézben jár
Ez a játék tökéletesen ötvözi a tanulást és a szórakozást. A színes és vonzó képek nem csak lekötik a gyerekek figyelmét, játékosan ismerkedhetnek. A gyerekek annyira belemerülnek a játékba, hogy észre sem veszik, hogy közben tanulnak.

Koncentráció és megfigyelés
A Képkereső kiválóan fejleszti a koncentrációt és a megfigyelőképességet. A gyerekeknek részletekre kell figyelniük és összpontosítaniuk kell a feladatra, ami hosszú távon javítja figyelmük tartósságát és képességüket a részletekre koncentrálni. Ez a játék segít előkészíteni őket az iskolai tanulmányokra és más életbeli helyzetekre, ahol a koncentráció kulcsfontosságú. Emellett, a részletek keresése és azok összehasonlítása fejleszti analitikus gondolkodásukat és problémamegoldó képességüket, amelyek nélkülözhetetlenek a matematikai és tudományos ismeretek elsajátításához.

Az időtálló ajándék jó befektetés
Webáruházunk által kínált Képkereső nemcsak egyedülálló ajándék minden gyerek számára, de egy olyan befektetés is, amely hosszú távon hozzájárul a kicsik fejlődéséhez. A játék tökéletes választás szülőknek, nagyszülőknek és oktatóknak, akik értékelik a minőségi, fejlesztő játékokat, és szeretnék ösztönözni a gyerekeket a játékos tanulásra.

Egyénileg és csoportosan is használható
A Képkereső játékok nem csak egyéni, hanem csoportos tevékenységként is kiválóak, így fejlesztve a gyerekek közötti kommunikációt és csapatmunkát. A közös játék során a gyerekek megtanulják, hogyan osszák meg gondolataikat, hogyan hallgassanak másokra, és hogyan dolgozzanak együtt a közös cél érdekében.


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Életkor 1 - 3 éves korig
Fejlesztési terület Memória és Figyelem Fejlesztés
Játékkategória Fejlesztő Játékok

Kapcsolódó termékek

Keresés