Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ketten a bűvös rengetegben - kooperatív társasjáték

Ár:
3.990 Ft
Válaszd termékeinket ajándékcsomagolással!
Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő) Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő)
500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: RS101
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható szállítás: 2024. május 24.

Kedves, meseszép illusztrációkkal ellátott kooperatív társasjáték!

Ebben a kétszemélyes játékban nem a versengés a lényeg! Segítenetek kell egymást, hogy át tudjatok kelni az ijesztő, sötét rengetegen! Út közben figyeljetek a kincsekre, és vigyázzatok, nehogy véletlenül eltévedjetek és végleg elnyeljen titeket az erdő! Maradjatok az ösvényen, kövessétek a kijelölt utat és szerezzetek minél több pontot, hogy sikerélménnyel távozva hagyhassátok el az erdőt!

Leírás

Gyönyörű, izgalmas kooperatív társasjáték kicsiknek!

Fedezzétek fel a bűvös erdőt kettesben és vigyázzatok egymásra és magatokra! Az erdő nappal és éjszaka is trükkös lehet, nehogy letérjetek az ösvényről...

Kattints ide, hogy elolvashasd a játékot ihlető történetet, A bűvös rengeteg meséjét!

Klasszikus kártyajáték, egy kicsit másként!

A Ketten a bűvös rengetegben "A bűvös rengetegben" szabályai szerint játszik, csak egy kicsit máshogyan! Az egyik játékos lerak egy kártyát kezdésként, a "hívókártyát," a másik játékosnak pedig lehetőség szerint ugyanolyan színű kártyát kell ráraknia, ha lehet, nagyobb számértékben. Aki nagyobb értékű kártyát rakott, az viszi a kört!

Na de várjunk csak! Ez egy kooperatív társasjáték! Hogy lehet egy klasszikus ütésvivő kártyajáték kooperatív? Mindjárt megmutatjuk!

A játék célja, hogy a táblán végigfutó ösvény mindkét oldaláról drágaköveket gyűjtsetek össze! Na de hogyan tudtok lépkedni? A kártyákon különböző lépésértékek találhatók! A két kijátszott kártya lépésértékeit összeadva tudtok előre mozogni a táblán! Óvatosan azonban, nehogy elszámoljátok magatokat! Minél többet tévedtek, annál kevesebb teretek marad haladni, és lecsúsztok a drágakövekről, vagy kicsúsztok az időből!

Gondoljátok át hová és mennyit léptek!

Három kör és 11 kártya áll rendelkezésetekre a nyeréshez! Minden kör elején új drágakövek kerülnek a táblára, de sajnos az ösvény is rövidül! Figyeljetek oda azonban a páratlan számértékű kártyákra! Azok ugyanis megváltoztathatják a játék menetét! 

Ó, és egy apróságot elfelejtettünk! Játék közben egyáltalán nem beszélhettek arról milyen kártyák vannak a kezeitekben, illetve milyen stratégiát követtek!

Gondolkozz a másik fejével, kombinálj ügyesen, hogy kijussatok az erdőből!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Életkor 8 - 12 éves korig
Fejlesztési terület Logikai Gondolkodás
Játékkategória Kártyajátékok

Keresés