Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kill the Unicorns - Táltosból szalonna társas kártyajáték

Ár:
7.490 Ft
Válaszd termékeinket ajándékcsomagolással!
Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő) Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő)
500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: RS143
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható szállítás: 2024. június 20.

Milyen imádnivalóak ezek az unikornisok... Vesszen mind!

A Kill the Unicorns - Táltosból szalonna társasjáték egy ellentmondásos és kiszámíthatatlan társasjáték. A doboz cukormázas, rózsaszín külleme ne tévesszen meg! A belső egy sokkal sötétebb, könyörtelen célt takar: csapdába ejteni az összes mágikus lovat, hogy te lehess a négynpos vadászidény legeredményesebb vadásza!

Leírás

A meseszép Király(nő)ságba csak úgy özönlenek a mágikus unikornisok!

Na de ki kérte őket, hogy jöjjenek? Bár külsőre bűbájosnak tűnnek, rengeteg bajt okoztak az országnak, többek között a végzetes klímaváltozást is! Ezért hát, a Hercegnő elrendelt egy négynapos vadászidényt, ahol a legtalpraesettebb és furfangosabb vadászok tehetik próbára magukat, hogy egytől egyig csapdába ejtség ezeket a bosszantó varázslényeket!

Hogyan játsszuk?

A játék célja, hogy a vadászok a lehető legtobb pontot gyűjtsék be az elejtett unikornisokért, na és persze azok eladásából a feketepiacon, vagy épp miszlikbe aprításából. Mit találsz a vadászat során? Unikornist? Cocakornist? Büdikornist? Gnómot? Esetleg egy rivális vadászt?

A játék 4 fordulóból, vagyis a vadászidény 4 napjából áll, azon belül is 4 fázisból:

 1. Ez biza csapda!
 2. Szemet és íjat a prédára!
 3. Mindenképpen talán!
 4. Szemezgetés a feketepiacon!

Először is, minden játékos választ magának egy tetszőleges karaktert, hozzá a különleges képességet, csapda és vadászkártyákat! Első körben minden játékost megajándékozunk egy nyomikornissal, majd ezután felfordítanak az unikornis pakliból 4-et: az aznapi szerencsétlen prédákat!

1. fázis - Ez bizony csapda!: Állítsatok csapdákat a kis bajkeverő unikornisoknak! No meg...egymásnak. Elvégre versenyeztek na!

2. fázis - Szemet és íjat a prédára!: Miután felállítottátok a csapdákat, megkezdődhetnek a licitálások (ha igazán nagylegény vagy, ne áuld el te mennyit licitáltál... lehet, hogy még jobban jönnél ki belőle). Persze, ha nem akarsz licitálni, az sem nagy baj....csend el a másik unikornisát gyorsan és ügyesen!

3. fázis - Mindenképpen talán: Ha megtettétek tétjeiket és licitáltatok, fordítsátok fel a vadászkártyákat, és nézzétek meg ki licitált a legtöbbet. Ha döntetlen az állás, fair, vagy nem fair, az azonos értékű kártyák péppé verik egymást, így az azt követő licitálóra száll a zsákmány. Amint a vadászhoz került a jutalma, aktiválódik az unikornis csapda!

4. fázis - Szemezgetés a feketepiacon: Ha a főlicit véget ért, mindenki iparkodjon át a feketepiacra, hogy megmaradt vadászkártyáit beválthassa egy darab termékre!

Négy ilyen forduló után pedig kezdődjék a pontozás! A játékosok pontot kaphatnak a megszerzett unikornisok értékei után, a csapdakártyákra, a feketepiac-jelölők büntetései és jutalmai után, illetve a gyűjteményeik után. A gnómok ugyanis adnak a gyűjteményekre (2 ugyanolyan színű unikornis +2 pontot ér, 3 ugyanolyan 5 pontot, 4 ugyanolyan 8 pontot, 5 ugyanolyan 12 pontot), de a változatosságra még jobban! Ha egy játékos a mind a négy színben össze tudott gyűjteni legalább 1 unikornist, akkor 8 pluszpontot zsebelhet be, ha viszont minden színből legalább 2 unikornist elejtett, ő lett a vadászok királya és azonnal megnyerte a játékot!

Ki lesz a legügyesebb unikornis hajhász?

Tartozékok:

 • 28 unikorniskártya,
 • 6 nyomi'korniskártya,
 • 6 karakterkártya,
 • 4 feketepiackártya,
 • 48 vadászatkártya,
 • 48 csapdakártya,
 • 20 feketepiacjelölő,
 • 1 pontozókártya,
 • 1 kezdőjátékos jelölő

3-6 játékosig, 10+ éves kortól!

Játékidő: 25-30 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Játékkategória Társasjátékok

Keresés