Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LOGICO - Piccolo feladatkártyák - Számfogócska: 100-as számkör – 2. rész

Ár:
1.790 Ft
Menny.:db
Cikkszám: LC134
Gyártó:
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Raktáron (szállítás másnapra)
Várható szállítás: 2023. október 04.

LOGICO PICCOLO feladatkártyák segítenek az alapvető készségek és ismeretek elsajátításában!

A LOGICO egy innovatív logikai játék, amelynek feladatkártyái számos módon segítenek az iskolára készülésben, vagy gyakorlásban. A LOGICO PICCOLO segíti az iskolaérett gondolkodást, logikai készség és szókincs megszerzését. Óvodások és iskolák egyaránt élvezhetik ezt a szórakoztató fejlesztőjátékot, amely megszámlálhatatlan készség erősítésében a kicsik segítségére lehet!

A Piccolo "Számfogócska: 100-as számkör – 2. rész" feladatkártya csomag a matematika és a számtan világába kalauzolja be a kicsiket, azon belül is a százas számkörbe. Leginkább az alábbi témákat dolgozza fel és segít fejleszteni: számok bontása, a legnagyobb/legkisebb megkeresése, számsorozatok felismerése! Az igazán buzgó kis zseniknek plusz feladatokkal is készült a füzet, mellyel az eddig tanultakat gyakorolhatják!

Szórakoztató tanulást segítő játék óvodásoknak és iskolásoknak!

Leírás

A LOGICO egy eredeti készségfejlesztő tanulójáték az óvodás és kisiskolás korosztály számára!

6 éves kortól!
A csomag 16 db, A5-ös, színes feladatkártyát tartalmaz. A csomagban többféle témájú és fejlesztő lapot talál, különböző nehézségi szintekkel!

Ne feledd, hogy a LOGICO feladatkártyák a LOGICO-keretekkel együtt használhatók, melyeket külön megrendelhet webáruházunkban. A PICCOLO feladatkártyákhoz a PICCOLO LOGICO-keret használható!

Fejlesztőpedagógusok is előszeretettel alkalmazzák óvodákban és iskolákban is. A LOGICO feladatkártyái a következő területek fejlesztésére alkalmasak: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése.

Az egyedi fejlesztőjátékhoz szükséges egy LOGICO-keret és néhány feladatkártya, majd azonnal játszhatsz is! A LOGICO kereteket és hozzájuk passzoló feladatkártyákat keresd webáruházunkban!

Próbáld ki a PRIMO feladatkártyákat is a PRIMO LOGICO keretekkel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Életkor 6 - 7 éves korig
Fejlesztési terület Matematika
Játékkategória Tanulást Segítő Játékok

Keresés