Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

CYBEX

A Cybex rendhagyó, biztonságos, és minőségi eszközöket kínál, amelyek segítségével Ön, és csöppsége is könnyedén alkalmazkodhat a városi élet ritmusához! Legyen az egy strapabíró babakocsi, egy megbízható gyerekülés, vagy kompakt babahordozó, a márka termékeiben Ön és gyermeke is mindennapi társra lel majd!

- Sajátos dizájn, megbízható védelem és intelligens funkcionalitás! -

Ez a három fő alapelv adja ennek az olasz márkának kiválóságát és egyediségét, amelyek egyaránt biztosítják piaci jelenlétét és teszik szerethetővé a kis,- és nagycsaládok körében is. A Cybex olyan úttörő megoldásokat alkalmaz, mint például a díjnyertes, menetiránynak háttal beköthető gyerekülés, vagy éppen a stílus és funkcionalitás együttes előtérbe helyezése.

A Cybex nem riad meg a kihívásoktól, amely a sajátos megközelítéseket illeti. Nemcsak, hogy a gyermekek biztonságában vállal nagy szerepet, de ugyanolyan erőfeszítéseket tesz a mai trendeket követő dizájn kialakítására is. A Cybex-nél a modern, megújult funkcionalitás és a kifinomult stílus kéz a kézben jár! Nem kevesebb, mint 15 alkalommal nyerte el a Red Dot Design Awards nemzetközi kitüntetését!

A Cybex-szel egy innovatív, életmód,- és divatmárkát kap majd, amely a biztonságos és modern bababútorok minőségi képviselője is egyaránt!

Nincs megjeleníthető termék.
Nincs megjeleníthető termék.

Keresés