GTM-ML7KN GTM-ML7KN73
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Munkagépek - 24 db-os fa puzzle

Ár:
2.890 Ft
Válaszd termékeinket ajándékcsomagolással!
Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő) Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő)
500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: FK8656
Gyártó:
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Raktáron (szállítás másnapra)
Várható szállítás: 2024. április 17.

Munkagépek - Fa puzzle 24 db-os

Fából készült puzzle a munkagépekről. Csodás színekkel.

Leírás

24 db-os fa munkagépek puzzle

A puzzle játékok nem csak szórakoztató időtöltést kínálnak, hanem számos fejlesztő hatással is rendelkeznek, ami különösen fontos a gyerekek számára:

  1. Problémamegoldó készség: A puzzle játékok segítenek a gyerekeknek fejleszteni a problémamegoldó készségeiket. A különböző alakú és méretű puzzle darabok összeillesztése során a gyerekeknek meg kell találniuk a helyes kapcsolatokat és kombinációkat.

  2. Kézügyesség és koordináció: A puzzle darabok megfogása, forgatása és elhelyezése hozzájárul a gyerekek kézügyességének és kéz-szem koordinációjának fejlődéséhez.

  3. Memória és koncentráció: A puzzle játék során a gyerekeknek meg kell emlékezniük a kép részleteire, és koncentrálniuk kell a megfelelő darabok kiválasztására és elhelyezésére. Ez fejleszti a rövid távú memóriát és a koncentrációs képességet.

  4. Logikai gondolkodás: A puzzle megoldása során a gyerekeknek logikai sorrendben kell elrendezniük a darabokat. Ez elősegíti a logikai gondolkodás fejlődését és az ok-okozati kapcsolatok felismerését.

  5. Önállóság: A puzzle játékokban való részvétel ösztönzi az önállóságot. A gyerekek önállóan is képesek elmerülni a játékban, és sikert érnek el, amikor egy puzzle-t sikerül befejezniük.

  6. Türelem és kitartás: A puzzle megoldása időt és türelmet igényel. A gyerekeknek végig kell gondolniuk a folyamatot, és kitartóan kell dolgozniuk, hogy a végén teljes képet kapjanak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Életkor 1 - 3 éves korig
Fejlesztési terület Szem-Kéz Koordináció
Játékkategória Fajátékok
Téma szerint Kirakós Játék

Keresés