Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rick & Morty: EmRickMások társasjáték

Ár:
5.490 Ft
Válaszd termékeinket ajándékcsomagolással!
Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő) Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő)
500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: RS145
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható szállítás: 2024. július 23.

Visszataszító földönkívüli paraziták özönlötték el a Smith család házát!

Gusztustalan, telepatikus képességgel bíró kis paraziták kóvályognak a házba és céljuk, hogy beférkőzzenek az emberek legféltettebb és legjobban őrzött emlékeikbe. Így igazán nehéz lesz megmondani ki a valóságos, és ki csak egy, a paraziták által létrehozott csalóka kis emlék. Állítsátok meg a parazitákat, mielőtt kiszöknek a házból és nem csak az egész várost, de az egész földet bekebelezik! Ám nem olyan egyszerű ez, mint amilyennek hangzik, hapsikám. Ahhoz, hogy el tudjátok fogni a parazitákat, először rá kell jönnötök, hogy az ügyefogyott karakterek közül melyek a valóságosak és melyek, amik csak paraziták!

Mentsd meg a Földet és szeretteidet a rémséges parazitáktól!

Leírás

Gyerünk, semmirekellők, pattanjatok a parazita vonatra!

Az EmRickMások társasjáték a Rick & Morty sorozat ugyanezzel a címmel ellétott epizódjára támaszkova készült! Na most... tessék? Mi az, hogy még nem láttad? Ó nem, nem semmi probléma... De nemár, hogy nem láttad, most komolyan? Na jó. Először játsdz végig a társast, utána pedig uzsgyi és nézd meg ezt a részt, de nyomban! Őrület... ne legyetek már ennyire Jerryk!

Na jó, azért ha tényleg semmi kedved megnézni ezt az epizódot, röviden összefoglaljuk miről szól! Lényeg a lényeg, a Smith család be lett zárva a saját házukba. Hogy miért? Mert Rick bácsi természetesen megint nagyot alkotott. Elszabadult paraziták járkálnak fel, s alá a házban, magukat a család egyes tagjainak kiadva! Ám ez még nem minden. A többiek agyát is megbuherálták, kedves kis emlékeket tápláltak be a fejükbe, hogy mindnekivel elhitessék: ők bizony valódiak!

A ti dolgotok megtalálni a hamis és valódi családtagokat és persze megmenteni a világot!

Tartozékok:

  • 60 akciókártya
  • 24 karakterkártya
  • 30 azonosságkártya
  • 1 kezdőjátékos-jelölő.

A játékot kétféleképp játszhatjuk! Az első, könnyebb és kezdő játékosoknak ajánlott játékmód a normál, amelyhez 2-5 játékosra van szükség. Ebben a módban minden játékos "valódi" és közösen kergetitek a parazitákat, ha nyertek, együtt nyertek, ha buktok, együtt buktok! A második játékmód a haladó. Ebben 3-5 játékos vehet részt, ahol már minden megtörténhet. Lehet, hogy a melletted ülő játékostársad éppenséggel egy magát Mortynak kiadó parazita! 

Derítsd ki egy kis erőfeszítéssel, kik a paraziták és kik a valódiak. Vagy egyszerűen csak lövöldözz öszevissza, hátha egy-két hasonmást is eltalálsz... A játék során, amennyiben az egyik játékos kijelenti, hogy szerinte minden hamis karaktert elpusztítottatok, és a játékosoknak több, mint a fele egyet ért, a játéknak vége.

Karakterkártyák

24 karakterkártya áll a játékosok rendelkezésére, melyek között megtalálható  Nicky kuzinr, Álmos Garyr, Cerkalandor, vagy mindannyiunk kedvence, Kakiskuki úr. No de vajon melyikük valódi, és melyikük csak semmirekellő parazita? Hagyatkozhatsz az emlékeidre? Ki tudod szűrni a hamis karaktereket?

Akciókártyák

60 db, 12 különböző típusú akciókártyával azonosíthatod be és irthatod ki a mocskos kis parazitákat. Beth kártyája például mindenhová vaktában kaszabol és lövöldöz, mindent gyilkol, ami mozog, Jerry szokás szerint vagy nem csinál semmit, vagy csak még nagyobb bajt kavar, Morty és Summer pedig segítségedre lehetnek a felderítésben.

Na és mi van ezekkel a színekkel?

Minden karakterhez (és a legtöbb akciókártyához is) hozzá van rendelve egy szín: piros, kék, vagy zöld. Ha olyan akciókártyát találsz, amelynek színe van, az csak az azonos színű karakterkártyára lesz hatással. A különböző színek nem jelentenek különböő értéket, mindegyik kártya ugyanannyi pontot ér.

Azonnali halál és gigantikus bukás 

Fokozottan figyeljetek oda, nehogy valódi karaktert lőjetek le (khm, igen, rád nézünk most, Beth!). Ha legalább négy valódi karaktert tévedéstől lekaszaboltok, végetek, mint a botnak. Ó, meg persze, hát sajnos nekik is. 

Mire vártok még? Talán intergalaktikus *böff* kérvényt kellene benyújtanom? Kezdődjék a mészárlás!

2-5 játékosnak, 15 éves kortól

Játékidő: 20-30 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Életkor 8 - 12 éves korig
Fejlesztési terület Kooperáció
Játékkategória Társasjátékok
Téma szerint Film - Sorozat

Keresés