Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Előnyök

Gyors szállítás

Akár 1 munkanapos szállítás

Személyes átvétel lehetősége

Személyes átvételi lehetőség

Ingyenes szállítás lehetősége

Akár ingyenes szállítás

Ajándékcsomagolás lehetősége

Ajándékcsomagolással is

Szellemkastély - Ghost Castle - családi társasjáték

Ár:
7.695 Ft
Válaszd termékeinket ajándékcsomagolással!
Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő) Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő)
500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: JSZ113
Gyártó:
Szállítási díj: 989 Ft
Elérhetőség: Raktáron (szállítás másnapra)
Várható szállítás: 2022. szeptember 27.

Egy izgalmas, mechanikusan működő társasjáték - a Szellemkastély!

Hosszú évek síri csendje után a Szellemkastélyból újra kísérteties hangok hallatszanak. Az elátkozott épület kapui újra feltárultak, bátor hősöket csábítva, hogy megküzdjenek a gonosz lidércekkel. Vajon tényleg igaz minden, amit a kastélyról beszélnek…?

Megújult külsővel érkezik hozzánk a közkedvelt Szellemkastély társasjáték! Látványos, háromdimenziós kastéllyal örvendezteti meg a kis nyomozókat a játék! Szellemek, csapdák, életre szóló kalandok várják a játékosokat egy modern, innovatív, izgalmas családi társasjátékban!

Egy igazi, hátborzongató szellemjárta kastély! Ne hagyd ki!

Leírás

Lépjetek be a megújult Szellemkastélyba! Ha mertek!

Hosszú évek síri csendje után a Szellemkastélyból újra kísérteties hangok hallatszanak. Az elátkozott épület kapui újra feltárultak, bátor hősöket csábítva, hogy megküzdjenek a gonosz lidércekkel. Vajon tényleg igaz minden, amit a kastélyról beszélnek…?

Sok szóbeszéd kering a kastély múltjáról, s az ott kísértő szellemekről... azt hiszed kitaláció? Majd meglátod, hogy jobb résen lenni e falak között járva! Ahogy a torony legfelső zuga felé haladtok, jelenlétetekkel, s a különböző csapdák véletlenszerű aktiválásával felébresztettétek a kastély ősi szellemék, aki cseppet sem barátkozni akar... ellenkezőleg: bosszúra szomjazik!

A játékosok célja, hogy a Szellemkastélyba belépve minden egyes szobát végigjárjanak, miközben az elő-elő bukkanó paranormális jelenségek után kutatnak! Ahogy haladtok a torony felé, lépcsőt másztok, kalandokba keveredtek, lépéseitekkel csapdákat aktiválhattok, amelyek megnehezítik előrehaladásotokat! 3D-s játéktér kastély formájában, mechanikusan működő csapdák teszik a játékélményt még izgalmasabbá!

A szellemkastély telis-tele van mechanikusan működésbe lépő csapdákkal, így nem könnyű mozogni az épületben. Ráadásul, ha a toronyban élő szellem elindítja a fémgolyót odafentről, sosem tudhatjuk, hogy éppen milyen nehézséget okoz nekünk ezzel. Talán működésbe hozza a baltát? Esetleg kilöki a festményt a helyéről, ami aztán fellök minket? Vagy letaszít minket a golyó a lépcsőn? Egy biztos, soha nem tudhatjuk, hogy ahova lépünk, az biztonságos lesz -e vagy sem!

A játéktér összeállításához kérd felnőtt segítségét!

Élmény az egész családnak!


| 6 éves kortól | 2-6 játékosig | 25-40 perc játékidő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Életkor 8 - 12 éves korig
Játékkategória Társasjátékok

Keresés