Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Top10 társasjáték

Ár:
7.690 Ft
Válaszd termékeinket ajándékcsomagolással!
Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő) Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő)
500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: RS147
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható szállítás: 2024. június 20.

Szerinted miylen hangokat lehetne hallani egy kísértetjárta házban? Mit ajándékoznál egy földönkívülinek, ha nem szeretnéd, hogy lerohanná a Földet?

Érdekesebbnél érdekesebb kérdések és válaszok bukkanhatnak elő a Top10 innovatív, egyedi fejlesztésű játékában! Ki ne szeretné a Top10-es listákat? Mindannyian nézegetjük az interneten, az újságban, van, hogy magunk állítunk fel Top10 listákat. Ebben a játékban a képtelenség, a nonszensz, a nyakatekert humor kap helyet, ahol hasonlóan képtelen helyzeteket kell egy top10-es sorrendbe állítanotok, de úgy, hogy a Játékmester rájöhessen a helyes sorrendre!

Egy 1-10-es skálán mennyire érezted jól magad a játék közben? Naná, hogy Top10!

Leírás

A Top10 a "képtelen ötletek és nonszensz helyzetek tízes listájának játéka."

Ki ne szeretné a hosszan tartó, estébe nyúló baráti csevelyeket, az abszurd, néha igazán képtelenségnek tűnő humoros eszmecseréket és helyzeteket, no meg a top10-es listákat! Ne tagadjuk, életünkben egyszer legalább rákukkantottunk már ilyen listára. A Top10 ennek a három alapanyagnak a kombinációjából született, amely hamar mindneki kedvencévé vált, szerte a világon.

Mi sem kellemesebb, mint egy jó kedélyű, humoros baráti csevely csak úgy, egymás között!? No persze elsőre feloldódni sem olyan könnyű. Egy társaságban általában mindneféle "fura" alak verődhet össze. Talán a bagázs egyik fele imádja a rock zenét... a másik fele viszont inkább húz Beethoven-hez, mint a Rolling Stones-hoz. Egy baráti társaság akkor izgalmas, ha sokszínű. Ám ezt nem mindig egyszerű kezelni.

Gyorsan, kapjátok elő a Top10 játékát, hogy megolvasszátok a kezdetben fagyos hangulatot és a ránézésre ellentétes személyiségeket egy nagy családdá kovácsoljátok! A Top10-el különböző érdeklődésű embereket mozgathattok meg, hogy együtt, közösen játsszva váljanak egy nagy csapattá. És hogyan máshogy lehetne egyszerűbben ezt megtenni, mint humorral?

Na de hogyan is kell játszani?

Bárhol, bármikor, amikor szükség van egy laza szórakozásra, kapjátok elő a Top10-et és rugaszkodjatok el a valóságtól! Válasszatok ki egy játékmestert, aki felolvas egy szituációs kérdést, jobb esetben humoros, már-már abszurd, képtelenségbe hajló mondatot. Erre a kérdésre a játékosoknak maguknak kell válaszolniuk, méghozzá a kapott, 1-10-ig terjedő számkártya alapján. Amint mindneki megvan, a Játékmesternek ezek alapján kell sorba állítani a játékosokat.

Ha a Játékmester kitalálta a sorrendet, hurrá, már kezdhetitek is a következő fordulót! Ám ha nem, akkor bizony a megadott korogok közül egy unikornist át kell fordítani a kaki oldalára. Nem, nem, jól olvastad! Amint minden forduló lement, nézzetek rá a korongokra. Több unikornis van, mint kaki? Gratulálunk! Sikeresen megtört köztetek  jég, már egy kicsivel jobban ismeritek egymást. Esetleg az asztalon több a lócitrom, mint a ló? Nos, akkor van még mit hova fejlődni.

Szőjetek viccesebbnél viccesebb top10-es listákat és nevesseteke együtt a nagyobbnál nagyobb képtelenségeken!

4-9 játékosig, 14+ éves kortól!

Játékidő: 30 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Életkor 8 - 12 éves korig
Fejlesztési terület Beszédfejlesztés, Kommunikáció
Játékkategória Társasjátékok
Téma szerint Vicces Játék

Keresés