Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

VAGABUND - Barakka kártyajáték

Ár:
6.490 Ft
Válaszd termékeinket ajándékcsomagolással!
Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő) Ajándékcsomagolás (Teljes kosártartalomra értendő)
500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: V100
Gyártó:
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható szállítás: 2024. június 21.

Gyönyörűen illusztrált, ravasz, marokkói kártyajáték a VAGABUND-tól!

Rövid, pörgős, egyszerű, gyerekek és felnőttek által is egyaránt élvezhető kártyajáték, amely ravaszságot, turpisságot és talpraesettséget igényel! A játék célja, hogy a meseszép, marokkói mintákkal díszített kártyalapokból minél többet szerezzenek a játékosok, így gyűjtögetve a pontjaikat. A játék végére a legtöbb pontot szerző játékos nyer! A játékot lehet ketten, illetve egyedül is játszani. Az utóbbi eset még nagyobb kihívás elé állít minket, hiszen ez esetben önmagunkat kell legyőznünk!

 

Leírás

Játssz egyedül, vagy csapatosan a lenyűgöző, marokkói tematikájú kártyajátékkal!

1-2 játékos számára, 9+ kortól!

A Barakka játék ősi története:

"A Barakka egy messzi földön híres és bölcs uralkodó, Sadid Al-Rasid kedvenc kártyajátékaként vonult be a történelembe. A nagyvezír nemcsak legendás harcos, hanem kitűnő játékos hírében is állott, azonban az uralkodót gondok nyomasztották, mert legféltettebb kincse, egyetlen leánya, a szépséges Layla, naphosszat csak szomorkodott. Dúsgazdag hercegek és előkelő nemesek próbálták jobb kedvre deríteni, mosolyt csalni bájos arcára, de mindhiába. A lány halálos szerelembe esett egy furfangos észjárású, ámde alacsony sorból származó Omár nevű fiúval. Amikor azonban kettejük titkos románca kitudódott, a leány apja halálra ítélte a fiút. Lánya könyörgésére a szultán azonban mégis egyetlen esélyt ajánlott Omárnak, hogy elkerülje a halált: ha a fiú legyőzi őt Barakkában, akkor meghagyja az életét és neki adja leánya kezét is. Omár elfogadta az uralkodó ajánlatát, mindössze annyit kért ravaszul, hogy ő választhassa meg a játékhoz az ülőhelyét, cserébe pedig átadja a kezdés jogát az uralkodónak. Al-Rasid beleegyezett, így hát a fiú leült a napnak háttal, a szultán pedig a sivatag felkelő napjával szemben, melynek vakító sugarai megzavarták a koncentrálásban, így hiába volt a Barakka mestere, vereséget szenvedett…
Al-Rasid ígéretéhez híven állta a szavát, így a szerelmesek végül egymáséi lehettek. A fiú később nagy hírű uralkodóvá vált, az udvarába látogató tudósok, utazók és hadvezérek pedig további Barakka játékvariánsokra ihlették."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Életkor Kamaszoknak, Serdülőknek, 13 - 17 éves korig
Fejlesztési terület Logikai Gondolkodás
Játékkategória Kártyajátékok
Téma szerint Egyszemélyes Játék

Keresés