GTM-ML7KN GTM-ML7KN73
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dodo - Kutyusos - Puzzle - készségfejlesztő

Ár:
865 Ft
Menny.:db
Cikkszám: DOP300111
Gyártó:
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Raktáron (szállítás másnapra)
Várható szállítás: 2024. április 16.

Dodo - Kutyusos - Puzzle - készségfejlesztő 

A DODO PUZZLE KUTYUS egy vidám és szórakoztató játékszett, amely 16 darabból álló kutya motívummal díszített puzzle-t tartalmaz. Ideális választás a 3 évesnél idősebb gyermekek számára. A puzzle darabjai könnyen kezelhetők és a kisgyermekek számára könnyen összerakhatók. Segíti a finommotoros képességek fejlesztését és a kézügyesség fejlődését. 

Leírás

Dodo - Kutyusos - Puzzle - készségfejlesztő 

Ebben a gyönyörű kutyussal díszített puzzle készletben 16 kirakódarabka rejtőzik, amelyeket összerakva egy csodálatos kép tárul elénk. Ez a játék nem csak szórakoztató, hanem számtalan készséget is fejleszt a kisgyermekek számára.

Amint a kis kezek megfogják a puzzle darabokat, egy izgalmas utazás veszi kezdetét. A finom érzékszervi ingerek átjárják az ujjacskákat, amikor a nagyméretű darabokat helyükre illesztik. 

Ahogy egyre több puzzle darab illeszkedik egymáshoz, a gyermekek közben nem csak szórakoznak, hanem számos készséget is fejlesztenek. A finommotoros képességeik, mint például az ujjmozgások és a kézügyesség, fokozatosan erősödnek. Ahogy figyelnek és koncentrálnak a darabok helyes illesztésére, a logikus gondolkodásuk és problémamegoldó képességük is fejlődik.

A DODO PUZZLE KUTYUS nem csak egy egyszerű játék, hanem egy mágikus eszköz a fejlődéshez. Ez a játék segít a gyermekeknek megtanulni a kitartást és a türelmet, amikor a kihívásokkal néznek szembe. A különböző puzzle darabok összerakása során a kisgyermekek felfedezik az összefüggéseket és a viszonyokat, ezáltal fejlesztve a logikus és analitikus gondolkodásukat.

Így a DODO PUZZLE KUTYUS nem csak egy szórakoztató játék, hanem egy fejlesztő élmény is. Ahogy a gyermekek átadják magukat a puzzle varázslatos világának, finommotoros képességeik, kézügyességük, koncentrációjuk és logikus gondolkodásuk is fejlődik. Ez a játék nem csak boldogságot hoz, hanem számos értékes készséget is elültet a kisgyermekekben, amelyeket egész életükben kamatoztathatnak.

Korosztály: 3 éves kortól

Darabszám: 16 db


A DODO egy izgalmas és kreatív fejlesztő játék brand, amely a gyerekek számára tervez és gyárt szórakoztató és tanulást elősegítő termékeket. A márka célja, hogy inspirálja a fiatalabb generációt a kreatív gondolkodásra, problémamegoldásra. A brand kiemelkedően fontosnak tartja a játék és a tanulás összekapcsolását.

A DODO termékeket széles körben elismerték a játék- és oktatási iparágban, és több díjjal is elismerésben részesültek a kiváló minőség és a kreatív koncepcióik miatt. A brand folyamatosan újít és bővíti termékkínálatát, hogy még több lehetőséget kínáljon a gyerekeknek a fejlesztő játékok terén.

A DODO fejlesztő játékok kiváló minőségűek és biztonságosak, hogy gondoskodjanak a gyerekek élményéről és biztonságáról. A termékek tervezése során fontos szempont a tartósság és a környezetbarát anyagok használata.

A DODO fejlesztő játékok egyszerre szórakoztatóak és tanulságosak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Életkor 3 - 4 éves korig
Fejlesztési terület Memória és Figyelem Fejlesztés
Játékkategória Puzzle, Kirakós Játékok
Téma szerint Állatos Játék

Keresés