Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Számfestők

Kikapcsoló, relaxáló, kreatív otthoni tevékenység minden korosztálynak: a számfestők!

A kreatívkodni és kikapcsolódni vágyók nagy örömére webáruházunk számos kézügyességet fejlesztő terméket kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt: művész puzzle, vasalható gyöngy, mozaikkészítő, stb. Hazánkban egyre felkapottabbak lettek az otthon művelhető elfoglaltságok, amelyek nyugodt légkört és alkotói örömöket biztosítanak! Ilyenek például a népszerű számfestők és a gyémánt mozaik festők!

A felsorolt tevékenységek lényege ugyanaz: így, vagy úgy, de apró, látszólag össze nem illő darabokból egy egész képet alkossunk! A számfestés lényege azonban nagyban hasonlít a gyémánt kirakóéra, vagyis a megadott utasítások alapján való előrehaladás. A számfestők mind-mind gyönyörű képek és festmények, amelyek csak arra várnak, hogy megtöltsd őket élettel! A számfestő képeken minden egyes kis pont számkóddal van jelölve. Minden számkódot egy bizonyos festékszínhez rendeltek hozzá, amely alapján beazonosítható, melyik képrészletre milyen színnel érdemes festeni!

A számfestők lehetnek egyszerűek, gyerekek és könnyed kézimunkára vágyók számára, de lehetnek egészen komplexek is, többféle különböző színek keverését, váltogatását igénylik. Bármelyiket is választod, az eredmény egész biztosan szemet kápráztató lesz!

Aprólékos, relaxáló elfoglaltság, igazi kikapcsolódás minden korosztálynak! 

Az elkészült darabokkal dekorálhatjuk nappalinkat, hálószobánkat, gyerekszobát. A kiállított festmények ékes díszei lesznek otthonunknak!

Rendezés:

Keresés