Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ECO Láncfűző játék, 48 db-os, MINILAND, ML32151 és 251

Ár:
5.700 Ft
Menny.:db
Cikkszám: KC16273
Gyártó:
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Raktáron (szállítás 2-3 nap)
Várható szállítás: 2024. szeptember 12.

ECO Láncfűző játék, 48 db-os, MINILAND, ML32151 és 251

Az ECO Láncfűző játék egy  kreatív építőjáték, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy saját fűzős játékaikat alkossák meg. A láncfűző játék a fenntarthatóság és a játék összekapcsolásával megmutatja a gyermekeknek, hogy hogyan lehetnek környezet tudatosak és kreatívak egyaránt. Ez a készlet tartalmaz 48 db különböző alkatrészt, amelyek könnyedén összekapcsolhatók, hogy változatos és színes láncfűzőket hozzanak létre. A készlet inspirálja a gyerekeket a képzeletbeli játékra, fejleszti a finommotoros képességeket és a színfelismerést. Vidd haza az ECO Láncfűző játékot, hogy a gyermeked felfedezhesse a kreativitás és az építés örömét, miközben környezettudatos módon játszik.

Leírás

ECO Láncfűző játék, 48 db-os, MINILAND, ML32151 és 251

Képzeld el, hogy elvarázsolhatod a gyermekeidet egy olyan játékkal, amely nem csak kreatív és szórakoztató, hanem fenntarthatóságra és környezettudatosságra nevel is. Az ECO Láncfűző játék, a MINILAND csodálatos ajánlata, pontosan ezt a lehetőséget kínálja számodra és a gyermekeid számára. Ez a 48 darabból álló játék egyedi és izgalmas építési lehetőségeket kínál.

Az ECO Láncfűző játék nem csak szórakoztató, hanem fejlesztő hatással is bír. A gyermekek finommotoros képességeiket és problémamegoldó képességüket fejleszthetik, miközben építik és alkotják a saját elképzeléseiket. A fűzési folyamatban a gyermekek képzelete szárnyalhat, és a kreativitásuk határtalan lehetőségeket kínál.

Az ECO Láncfűző játék egyedülálló lehetőséget nyújt a kreativitás, a kézügyesség és a fenntarthatóság összekapcsolására. Engedd, hogy a gyermeked felfedezze a játék varázslatos világát, ahol a fantázia és a fejlődés találkozik. Ne habozz tovább, vásárold meg az ECO Láncfűző játékot, és hozd meg a gyermekednek a szórakozást és a tanulást egyszerre!

JELLEMZŐK:

  • Az ECO Láncfűző anyaga 100%-ban környezetbarát műanyag, a játék doboza is újrahasznosított kartonból készült.
  • A készlet tartalma: 48 színes láncdarab
  • Ajánlott életkor: 2 – 5 év

A Miniland Spanyolországban már a 1990-es évektől gyártja fejlesztőjátékait. 
Fontos fejlesztési területekre, részképesség erősítésre készítik játékaikat, amelyek játékos megoldást nyújtanak a tanulásra. Legyen az a matematikai alapfogalmak, mennyiségi fogalmak, finommotorika, szem-kéz koordináció.
A lelki és érzelmi fejlődésre is nagy hangsúlyt fektetnek. Az érzékenyítés terén rendkívül előrehaladottak. A személyiségfejlesztés, lelki fejlesztés nagyon fontos számukra. 
Intézmények, iskolák, óvodák előszeretettel építik be a munkájukba a Miniland játékait.
Az empátia és az együttérzés fejlesztését, az elfogadást tanítják például a különféle nemzetiségű babáik is.

Paraméterek

Életkor 4 - 5 éves korig
Fejlesztési terület Finommotorika
Játékkategória Alkotó, kreatív játék
Téma szerint Fűzős Játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés