GTM-ML7KN GTM-ML7KN73
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Húsvét a Palincsban

Húsvét a Palincsban

Ajándékok, kedvező árak és nyeremények. Csodás HÚSVÉT a Palincsban

Kedves Palincs Vásárlóink!

Ahogy a természet újraéled, és a tavasz frissessége átjárja a levegőt, a Palincs Játékboltba is bekukucskál a remény és az újjászületés. Megpróbáljuk elhozni nektek a tavaszt, vidám színekben pompázó játékokkal és reméljük hogy kedvező ajánlatainkkal még nagyobb örömöt csempészünk a szívetekbe.

heart MÁRCIUS 8-ÁN minden női vásárlónk egy PALINCS FÜRDŐBOMBÁT kap ajándékba! 

Kényeztesd magad ezzel az illatos, vegyszermentes fürdőgolyóval. Egy fárasztó nap után egy relaxációs fürdőzés csak Neked!

heartMÁRCIUS 16-TÓL 30-IG  a szentesi boltunkba látogatók ajándékot kapnak a vásárlásaik mellé. Mindenki, aki a Palincs Játékboltjában, Szentes, Petőfi u. 3. szám alatti boltunkban vásárol, részt vesz egy nyereményjátékban.  Amelynek szabályzatát lentebb olvashatjátok. Ebben a játékban egy 10.000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolunk ki.

heartA webáruházunkban történő rendelés esetén is küldjük az ajándékokat, 10.000 Ft feletti rendelés esetén egy fürdőgolyó csomagot mellékelünk a mergrendelés mellé. 20.000 Ft-os vásárlás esetén pedig pluszban egy csodás tojás fényfűzért küldünk Neked.

heartAKCIÓK: - Március 16-tól 30-ig

10% kedvezmény a járművekre

20% kedvezmény minden PUZZLE játékra. Ebbe beletartoznak a 3D Puzzlek is.

20% meglepetés kedvezmény - a készlet erejéig, figyeld a weboldalunk KEDVEZMÉNY menüpontját.

Egyéb kedvezmény a boltunkban AKCIÓS matricával ellátott termékeinkre.

 

Nyereményjáték szabályzat

 

1. A nyereményjáték szervezője

A ,,HÚSVÉTI NYEREMÉNYJÁTÉK,(a továbbiakban: "Játék") szervezője a PALINCS JÁTÉKBOLT Cím: 6600 SZENTES, PETŐFI U. 3. Adószám: 14169333-2-06 Cégjegyzékszám: 0609012002 a továbbiakban a: "Szervező”. A Játékhoz kapcsolódó adatkezelést és a Játék lebonyolításához kapcsolódó egyéb feladatokat, továbbá az adatfeldolgozást a Szervező, mint adatkezelő és lebonyolító (a továbbiakban: "Adatkezelő", „Lebonyolító”) végzi.

A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

 

2. Kik vehetnek részt a játékban?

2.1 A Játékban részt vehet minden devizabelföldi, magyar lakcímmel és a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, a 2.2. és 2.3 pontban meghatározott személyek körébe nem eső, aki a játék időtartama alatt (2024.03.16-tól 2024.03.30-ig) a Palincs Játékbolt szentesi boltjában vásárol. (6600 Szentes, Petőfi u. 3.)

· Játékos a részvétellel kifejezetten elfogadja a jelen játékszabályzatban ("Játékszabályzat"), és hozzájárul ahhoz, hogy a Szervezők a nevét, telefonszámát, vagy  e-mail címét,  Játékkal összefüggésben az Adatvédelmi szabályzatban írtak szerinti kezeljék, továbbá

2.2. A Játékban nem vehetnek részt a Szervezők, a Lebonyolító, illetve a Játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő gazdálkodó szervezetek, ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, vagy velük munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban állók, és mindezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bek. 2. pontjában meghatározott hozzátartozói.

Sorsolás időpontja 2024. március 30.

A nyereményjátékban való részvétel a Játékosok számára ingyenes.

A nyeremény készpénzre nem váltható.

Nyeremény: 10.000 Ft-os vásárlási utalvány.

3. A Lebonyolító a sorsolás után a Játék posztja alatt 3 napon belül értesíti a nyertes Játékost a Facebook rendszerén keresztül kommentben és privát üzenetben. A Lebonyolító tájékoztatja a nyertes Játékost a Lebonyolító elérhetőségeiről (e-mail cím). A nyertes Játékos a Komment/Üzenet kézhezvételétől számított 5 naptári napon belül köteles az Üzenetben megjelölt elérhetőségen a Lebonyolítóval felvenni a kapcsolatot a Nyeremény átvételének körülményeiről történő egyeztetés érdekében. A Szervező nem vállalja a felelősséget a Játékos hibás adatszolgáltatásából (pl. nem saját Facebook profillal játszott) eredő elmaradásokért, károkért. Amennyiben bármelyik Nyertes nem veszi fel a kapcsolatot a Lebonyolítóval 5 napon belül, akkor ezt követően - ellenkező megállapodás hiányában - a Nyertes nyereményre való jogosultsága megszűnik és új nyertes választása lesz esedékes.

Ha a játékos cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével, gondnokával együtt jogosult. Cselekvőképtelen nyertes esetén a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére kizárólag a nyertes törvényes képviselője vagy gondnoka jogosult.

4. A nyereményt terhelő személyi jövedelemadó és egyéb járulékfizetési kötelezettséget a Szervező viseli.

5. A Játékosok a Játékban való részvételükkel tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy

6.1 nyertesség esetén a Szervező a nyeremény átadása után az átadást fényképekkel, videóval dokumentálhatja, amit később a Szervező saját Facebook Oldalán és weboldalán nyilvánosságra hozhat.

7.3 részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a Játékszabályzat minden rendelkezését..

SZENTES, 2024. március 07.

 

PALINCS JÁTÉK-TÉR

 

 

 

 

 

Keresés