Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Érdemes elolvasni

2024. 05. 02. 09:28:40
Játék kölcsönző

 

Kedves Palincs Játékbolt kedvelők!

Nagy örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy hamarosan megnyitjuk játék kölcsönző szolgáltatásunkat! Azért tesszük mindezt, hogy még több örömet szerezhessünk nektek, és még könnyebben hozzáférhessetek a legfrissebb és legizgalmasabb játékokhoz.

2024. 05. 01. 18:54:17
Schleich pontszerző kártya, pont Neked!

A Palincs Játékboltban elindult a Schleich termékek vásárlása során gyűjthető pontok akciója!

 

2024. 03. 07. 15:51:04
Húsvét a Palincsban

Ajándékok, kedvező árak és nyeremények. Csodás HÚSVÉT a Palincsban

2024. 02. 29. 13:02:00
Maria Montessori: Az Emberbarát Nevelés Úttörője

Ismerd meg Maria Montessori forradalmi oktatási módszerét és az általa inspirált Montessori játékokat! Az olasz orvos és pedagógus által kidolgozott rendszer a gyermeki önállóságot és kreativitást helyezi előtérbe. Cikkünkben felfedezzük, hogyan alakítja ez a megközelítés a gyerekek tanulási és fejlődési folyamatait, és milyen előnyei vannak a Montessori játékoknak a gyermek fejlődése szempontjából. Fedezd fel Maria Montessori örökségét és annak hatását a modern oktatásra és gyermeknevelésre!

2024. 02. 16. 11:31:31
A bábjáték története

Egy különleges utazás a kultúrák világában
Ahogy a civilizációk kialakultak és fejlődtek, az emberek mindig is keresték a kreatív módokat a történetek elmesélésére és az élmények megosztására. Az egyik ilyen különleges mód, amely időtlen varázsa révén szerte a világon népszerű maradt, a bábjáték. De mi teszi ezt a műfajt olyan vonzóvá és fontossá az emberi kultúrában? Utazzunk vissza az időben és fedezzük fel a bábjáték lenyűgöző történetét!

Keresés