Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Intex 28212 Csővázas medence szűrővel 366 x 76 cm

Ár:
79.995 Ft
67.800 Ft
Kedvezmény: 12.195 Ft
Menny.:db
Cikkszám: RG52573
Gyártó:
Szállítási díj: Többféle lehetőség közül választhatsz!
Elérhetőség: Raktáron (szállítás másnapra)
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.

Intex 28212 Csővázas medence szűrővel 366 x 76 cm

Az Intex 28212 Csővázas medence szűrővel egy lenyűgöző medence, amely tökéletes választás a forró nyári napokra. A medence mérete 366 x 76 cm, így elegendő helyet biztosít a család és a barátok számára együtt való lubickoláshoz. A csővázas medence strapabíró és stabil szerkezettel rendelkezik, amely biztosítja a tartósságot és a biztonságot. Az erős PVC anyagból készült falak ellenállnak a nyomásnak és a kopásnak, így hosszú élettartammal rendelkezik. Az Intex 28212 Csővázas medence kiváló választás a nyári kikapcsolódáshoz és hűsöléshez. Tökéletesen alkalmas családi összejövetelekhez, baráti találkozókhoz vagy akár csak egy kellemes napvégi kikapcsolódáshoz. Hozd be az otthonodba az igazi nyári élményt ezzel a lenyűgöző medencével!

Leírás

Intex 28212 Csővázas medence szűrővel 366 x 76 cm

Képzeld el, hogy egy forró nyári napon a kertedben egy csodálatos medence vár rád, hogy felüdülést és kikapcsolódást nyújtson. Az Intex 28212 Csővázas medence szűrővel minden álmod valóra válik! Ez a medence nem csak egyszerűen egy medence, hanem egy oázis, ahol magad mögött hagyhatod a mindennapi gondokat és átélheted a nyári élmények legcsodálatosabb pillanatait.

A csővázas szerkezetének köszönhetően ez a medence rendkívül stabil és tartós. Akár gyerekek ugrálnak és játszanak benne, akár felnőttek lazítanak és úsznak, ez a medence mindig biztonságot és stabilitást nyújt. A falak erős PVC anyagból készültek, így ellenállnak a nyomásnak és a kopásnak, hogy hosszú éveken keresztül kényeztessen téged és szeretteidet.

De ez még nem minden! Ez a medence beépített szűrővel is rendelkezik, amely segít megőrizni a víz tisztaságát és frissességét. Nincs többé szükség aggódni a víz minőségéért, hiszen a szűrőrendszer hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és megőrzi a medence vizét kristálytisztának és frissnek.

Az Intex 28212 Csővázas medence mérete 366 x 76 cm, ami elég helyet biztosít a családnak és a barátoknak együtt való pancsoláshoz és játékhoz. Gondolj csak a vidám családi összejövetelekre, a baráti grillezésekre vagy csak egyszerűen egy kellemes délutáni hűsölésre a medencében. A lehetőségek végtelenek, és ez a medence minden pillanatban boldogságot és pihenést kínál.

Tehát ne várj tovább, vedd meg az Intex 28212 Csővázas medencét szűrővel, és hozd el a nyári kalandokat és a felfrissülést a saját kertedbe! Adj egy új dimenziót a nyárnak és teremts emlékezetes pillanatokat a szeretteiddel ezzel a különleges medencével!

Paraméterek

Játékkategória Kültéri Játékok
Téma szerint Kültéri Játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés