Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LOGICO - Piccolo feladatkártyák - Ismeretek 1-2. osztály: Házi-, hobbi- és vadon élő állatok

Ár:
1.790 Ft
Menny.:db
Cikkszám: LC113
Gyártó:
Szállítási díj: 989 Ft
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható szállítás: 2022. december 08.

LOGICO PICCOLO feladatkártyák segítenek például a számolásban, és az alapvető készségek elsajátításában!

A LOGICO egy innovatív logikai játék, amelynek feladatkártyái számos módon segítenek az iskolára készülésben, vagy gyakorlásban. A LOGICO PICCOLO segíti az iskolaérett gondolkodást, logikai készség és szókincs megszerzését. Óvodások és iskolák egyaránt élvezhetik ezt a szórakoztató fejlesztőjátékot, amely megszámlálhatatlan készség erősítésében a kicsik segítségére lehet!

A Piccolo "Ismeretek 1-2. osztály: Házi-, hobbi- és vadon élő állatok" feladatkártya csomag az alábbi témákat dolgozza fel és segít fejleszteni:  környezetismeret, az élővilág és a földrajz ismerete!

Leírás

Az óvodás és kisiskolás korosztálynak egyaránt!

A LOGICO "Házi-, hobbi- és vadon élő állatok" feladatkártya csomag háromszor 10 állatnak tartalmazza a szakszerű ábráját, leírását, megnevezését. Illetve további információkkal látja el az 1-2. osztályos gyerekeket ezeknek az állatoknak a táplálkozásáról, életmódjáról, élőhelyéről. Számos párosító, kiegészítő és szövegértési feladat segíti ezeknek a tényeknek a könnyebb feldolgozását és megjegyzését!

1-2. osztályosoknak!
A csomag 16 db, A5-ös, színes feladatkártyát tartalmaz. A csomagban többféle témájú és fejlesztő lapot talál, különböző nehézségi szintekkel!

Ne feledd, hogy a LOGICO feladatkártyák a LOGICO-keretekkel együtt használhatók, melyeket külön megrendelhet webáruházunkban. A PICCOLO feladatkártyákhoz a PICCOLO LOGICO-keret használható!

A LOGICO egy eredeti készségfejlesztő tanulójáték az óvodás és kisiskolás korosztály számára! Fejlesztőpedagógusok is előszeretettel alkalmazzák óvodákban és iskolákban is. A LOGICO feladatkártyái a következő területek fejlesztésére alkalmasak: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése.

Az egyedi fejlesztőjátékhoz szükséges egy LOGICO-keret és néhány feladatkártya, majd azonnal játszhatsz is! A LOGICO kereteket és hozzájuk passzoló feladatkártyákat keresd webáruházunkban!

Próbáld ki a PRIMO feladatkártyákat is a PRIMO LOGICO keretekkel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Életkor 6 - 7 éves korig
Fejlesztési terület Olvasás, Szövegértés
Játékkategória Tanulást Segítő Játékok

Kapcsolódó termékek

Keresés