Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LOGICO - Vonalhúzó gyakorlatok - Betűk és számok (piros) - foglalkoztató füzet

Ár:
920 Ft
Menny.:db
Cikkszám: LC142
Gyártó:
Szállítási díj: 989 Ft
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható szállítás: 2022. december 08.

A LOGICO Vonalhúzó gyakorlatok óvodások és kisiskolások kedvenc foglalkoztató füzete lesz!

A "Vonalhúzó gyakorlatok - Betűk és számok" kötetei az írás-előkészítésre és írásgyakorlásra helyezik a hangsúlyt! Ebben a kedves kis piros gyakorlófüzetben az óvodások és iskolások is megtalálják azokat a feladatokat és témaköröket, melyekkel le vannak maradva. Körök, egyenesek, spirálvonalak és cikcakkok várják a vállalkozó szellemű gyerekeket! Ismerkedj meg a számokkal és betűkkel, miközben az íráskészséged is javul! A már nagycsoportos óvodások játszva, könnyűszerrel sajátíthatják el az íráshoz szükséges rutint, míg a kisiskolások gyakorolhatják és felfrissíthetik az iskolában tanultakat nehezebb feladatokkal!

Játékos, egyszerű feladatsorok óvodásoknak és iskolásoknak egyaránt. Keresd a Vonalhúzó gyakorlatok további köteteit nagyobb gyerekeknek is!

Leírás

6-7 éveseknek!

A LOGICO Vonalhúzó gyakorlataival főként az írás, de egy kis szinten a számtan és olvasás készségeit sajátíthatja el, vagy gyakorolhatja nagycsoportos óvodás, vagy kisiskolás gyermeked! Kedves, játékos feladatok, vonalak húzkodása, rajzolás ösztönzi őket annak a rutinnak a kialakítására, amely a koncentrált íráshoz, olvasáshoz, és a matematika, a számolás alapjaihoz szükséges.

Keresd a Vonalhúzó gyakorlatokat webáruházunkban!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Életkor 6 - 7 éves korig
Fejlesztési terület Íráskészség, Írásgyakorlás
Játékkategória Foglalkoztató füzetek

Keresés