Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LOGICO - Piccolo feladatkártyák - Iskolakezdés: Olvasni fogok!

Ár:
1.790 Ft
Menny.:db
Cikkszám: LC139
Gyártó:
Szállítási díj: 989 Ft
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható szállítás: 2022. december 09.

LOGICO PICCOLO feladatkártyák segítenek az alapvető készségek és ismeretek elsajátításában!

A LOGICO egy innovatív logikai játék, amelynek feladatkártyái számos módon segítenek az iskolára készülésben, vagy gyakorlásban. A LOGICO PICCOLO segíti az iskolaérett gondolkodást, logikai készség és szókincs megszerzését. Kisiskolások és nagyobb tagozatosak is élvezhetik ezt a szórakoztató fejlesztőjátékot, amely megszámlálhatatlan készség erősítésében a kicsik segítségére lehet!

A Piccolo "Iskolakezdés: Olvasni fogok!" feladatkártya csomag az olvasásra való felkészítésben, hasznos készségek elsajátításában segít, hogy semmi ne állhasson az olvasni vágyó kisgyermekek útjába. Az olvasáshoz elengedhetetlen a koncentráció és az észlelési készségek fejlesztése. Az "Olvasni fogok" PICCOLO kártyacsomag fejleszti a vizuális észlelést, a memóriát, a feladatok segítenek és felkészítenek különbséget tenni a betűk között. A nagyrészt különbség kereséses feladatok, mint labirintusok, vagy nyomkövetés, megtanítanak a dolgok más szögből való szemléletére, összehasonlításra. A feladatok viszonylag gyorsan megoldhatók, így a sikerélmény csak tovább motiválja majd a gyerekeket.

Szórakoztató tanulást segítő játék óvodásoknak és iskolásoknak!

Leírás

A LOGICO egy eredeti készségfejlesztő tanulójáték az óvodás és kisiskolás korosztály számára!

A csomag 16 db, A5-ös, színes feladatkártyát tartalmaz. A csomagban többféle témájú és fejlesztő lapot talál, különböző nehézségi szintekkel!

Ne feledd, hogy a LOGICO feladatkártyák a LOGICO-keretekkel együtt használhatók, melyeket külön megrendelhet webáruházunkban. A PICCOLO feladatkártyákhoz a PICCOLO LOGICO-keret használható!

Fejlesztőpedagógusok is előszeretettel alkalmazzák óvodákban és iskolákban is. A LOGICO feladatkártyái a következő területek fejlesztésére alkalmasak: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése.

Az egyedi fejlesztőjátékhoz szükséges egy LOGICO-keret és néhány feladatkártya, majd azonnal játszhatsz is! A LOGICO kereteket és hozzájuk passzoló feladatkártyákat keresd webáruházunkban!

Próbáld ki a PRIMO feladatkártyákat is a PRIMO LOGICO keretekkel!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Díjnyertes játék? Nem
Életkor 6 - 7 éves korig
Fejlesztési terület Olvasás, Szövegértés
Játékkategória Tanulást Segítő Játékok

Keresés